1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tecavüz sahnesi ile ilgili son dakika açıklaması! Selin Genç Oynadığı Sahne İle İlgili Yorum Yaptı…
Tecavüz sahnesi ile ilgili son dakika açıklaması! Selin Genç Oynadığı Sahne İle İlgili Yorum Yaptı…

Tecavüz sahnesi ile ilgili son dakika açıklaması! Selin Genç Oynadığı Sahne İle İlgili Yorum Yaptı…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten rolüne hayat veren Selin Genç oynadığı sahne ile ilgili yorum yaptı. Oyuncu röportaj esnasında daha önce başına böyle bir şey gelmediğini ancak bu sahne için tecavüze uğrayan insanlarla görüştüğünü belirtti. Bunun oldukça zor olduğunu ve acıyı yaşamasa bile hissetmesinin kendisini çok üzdüğünü ekledi.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Hilal Altınbilek, Hande Soral, Murat Ünalmış gibi zengin kadrosu ile ekranların sevilen bir yapımı olarak yer alıyor. Her hafta ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan dizi, yayınlandığı günlerde reyting rekorları kırıyor.

Dizinin en beğenilen oyuncularından birisi olan ve güzelliği ile dikkat çeken Selin Genç ise ilk kez bu dizi ile oyunculuk deneyimi yaşıyor. 26 yaşındaki oyuncu, dizi içerisinde geçtiğimiz haftalarda bir tecavüz sahnesi ile ekranlara geldi. Herkes tarafından merakla izlenen sahnede oyuncu yaşadıklarını röportaj esnasında anlattı.

Selin Genç O Sahneyle İlgili Konuştu…

Selin Genç 32. Bölümü ile ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Gülten’in Ercüment tarafından tecavüze uğradığı sahnede yer aldı. Genç oyuncu bu sahnenin çekilmesinin kendisi için oldukça zor olduğunu ve çekimlerinde çok endişeli olduğunu ifade etti.

Sahne hakkında yorum yapan başarılı oyuncu, dizide birçok farklı sahnede de oldukça ağır bir rolü olduğunu söyledi. Bütün sahnelerde büyük emek verdiğini dile getirirken, en çok tecavüz sahnesinde zorlandığını da ekledi.

Tecavüz sahnesi çekmenin oldukça zor olduğunu eklerken, bunu deneyimleyen kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın kendisi için acı olduğunu ifade etti. Oyuncu bu sahneyi çekmeden önce daha önce tecavüze uğramış olan kadınlarla görüştü ve onların acılarını anlamaya çalıştı. Kadınların acılarını anlarken kendisi için de acılı bir süreç yaşadığını açıkladı.

Sahneyi çekmeden önce yalnızca performans olarak değil, psikolojik olarak zorlandığını söyledi. Oyuncunun kendisini bir tecavüz sahnesi çekimi için psikolojik hazırlaması oldukça zor oldu.

Röportajını bitirirken oyuncu, Kerem Alışık ve  Vahide Perçim gibi isimlerle aynı projede olmaktan gurur duyduğunu da ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.