1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. TEB'den 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi: Müjde TEB Düşük Faizli 50.000 TL İhtiyaç Kredisini Sunuyor!
TEB'den 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi: Müjde TEB Düşük Faizli 50.000 TL İhtiyaç Kredisini Sunuyor!

TEB'den 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi: Müjde TEB Düşük Faizli 50.000 TL İhtiyaç Kredisini Sunuyor!

TEB'den Eylül Ayına Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası: 3 Ay Ödeme Erteleme İmkanıyla 50.000 TL Nakit ihtiyacı olan ya da borç kapatma düşünen vatandaşlar için Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Eylül ayına özel cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. TEB'in sunduğu bu özel kampanya ile 3 ay ödeme erteleme imkanı ve 36 ay vadeli, düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor.

A+A-

TEB'den Eylül Ayına Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası: 3 Ay Ödeme Erteleme İmkanıyla 50.000 TL

Nakit ihtiyacı olan ya da borç kapatma düşünen vatandaşlar için Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Eylül ayına özel cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. TEB'in sunduğu bu özel kampanya ile 3 ay ödeme erteleme imkanı ve 36 ay vadeli, düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor. İhtiyacınıza uygun 50.000 TL'ye kadar olan krediyi kullanarak finansal rahatlama sağlayabilirsiniz.

TEB, bu kampanya ile sadece yeni müşterilere özel olarak faiz oranlarını son derece cazip bir seviyeye, %1.98'e kadar indiriyor. Bu fırsattan yararlanmak için sadece yeni bir müşteri hesabı açmanız gerekiyor.

Başvuru yapan vatandaşlar için 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vadeli seçenek sunulurken, aynı zamanda ödemeleri 3 ay ertelemek de mümkün. 50.000 TL üstü limitli kredilerde ise 24 ay vadeli seçenek sunulurken, 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 12 ay vade uygulanıyor.

TEB, dijital bankacılık konusunda da büyük adımlar atmış durumda. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, banka şubesine gitmeden kolayca başvurularını gerçekleştirebilirler.

TEB Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları şu şekildedir:

  • Yeni bir müşteri hesabı açmış olmak,
  • 18 yaş üstü olmak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması.

Bu şartları taşıyanlar, TEB'in düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için başvurularını hemen yapabilirler.

TEB'in sunduğu bu avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir ve finansal rahatlama sağlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için TEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.