1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TEB, Garanti, İş Bankası ve Akbank’tan Açıklama Geldi! Başvuru Yapanlara 800 TL Veriliyor!
TEB, Garanti, İş Bankası ve Akbank’tan Açıklama Geldi! Başvuru Yapanlara 800 TL Veriliyor!

TEB, Garanti, İş Bankası ve Akbank’tan Açıklama Geldi! Başvuru Yapanlara 800 TL Veriliyor!

Emeklilere verilen promosyonlar birçok kişi tarafından araştırılıyor. Emeklilerin alacakları promosyonlar her bankada farklılık gösteriyor.

A+A-

Promosyon oranlarında yalnızca bankalar etkili olmuyor. Emeklilerin maaşı ne kadar yüksekse, promosyonları da o denli yüksek olabiliyor. 2021 yılı için de bankalar tarafından promosyon açıklamaları yapılmaya başlandı.

TEB, Garanti, İş Bankası ve Akbank’tan resmi olarak emekli promosyonu açıklamaları duyurulmuştur. Emekliler bu promosyonlara dikkat ederek, kendilerine en uygun gelen bankaya maaşlarını alabilirler.

İş Bankası Promosyonu

İş Bankası promosyon kampanyaları oldukça farklı seçeneklerle emeklilere sunulmaktadır. Emekliler maaşlarını eğer İş Bankası’na geçirirlerse kazanç elde edebilirler. Sitede yapılan açıklamaya göre SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine 1000 TL’ye kadar ödeme yapılıyor.

Emekli maaşını artık İş Bankası üzerinden almaya başlayacak olan emekliler, kredi kartı olarak da avantajlardan yararlanabiliyorlar. Eğer emekliler, maaşlarını İş Bankası’na geçirirlerse kartları için herhangi bir ücret ödemesi yapmıyorlar.

Akbank Promosyonu

Emekli promosyonu ile ilgili olarak Akbank’tan yapılan açıklamaya göre emekliler 1250 TL’ye varan promosyon kazanabilirler. 18 Kasım 2020 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında maaşını bankaya geçiren kişilere promosyon verilecektir. Promosyondan yararlanmak isteyen kişilerin 3 sene boyunca Akbank kullanma sözü vermeleri gereklidir. Eğer emekliler 3 seneden önce bankadan maaşlarını almak isterlerse, promosyonlarını geri ödemelilerdir.

Garanti Bankası Promosyonu

Garanti Bankası emekli promosyonu da 1200 TL’yi bulan tutarlarda ödenebilmektedir. Garanti Bankası’na maaş taşıyarak promosyon kazanmak isteyen kişilerin 1 Şubat 2021 ile 28 Şubat 2021 tarihleri arasında işlemlerini gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu tarihler arasında maaş taşıma işlemi gerçekleştiren kişilere promosyon verilecektir. Bu tarihlerden sonra farklı tutarlar geçerli olacaktır. 3 sene için de taahhüt istenecektir.

TEB Promosyonu

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak promosyon almak isteyen kişilerin belirli şartları bulunmaktadır. Maaşını bankaya taşımanın yanı sıra kişilerden maaşlarını en az 3 sene bankadan alma şartı istenir. Ayrıca kişi en az 2 ödeme talimatı vermelidir. Otomatik ödeme talimatı ile birlikte kişiler 1600 TL’ye varan tutarlarda promosyon alabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.