1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. TCKN Son Hanesi 2-4-6-8 Olanlar İçin Sevindirici Haber: Büyük müjde 50.000 TL Ödeme Yolda!
TCKN Son Hanesi 2-4-6-8 Olanlar İçin Sevindirici Haber: Büyük müjde 50.000 TL Ödeme Yolda!

TCKN Son Hanesi 2-4-6-8 Olanlar İçin Sevindirici Haber: Büyük müjde 50.000 TL Ödeme Yolda!

Bankacılık sektörü kamuoyuna güzel haberler vermeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler için fırsatlar ardı ardına sunuluyor. TC Kimlik Numarasının (TC Kimlik Numarası) son rakamı 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olanlar büyük bir ödeme fırsatı yakalıyor. Akbank ve Denizbank aracılığıyla 50.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi kullanma şansına sahip olacaklar.

A+A-

Bankacılık sektörü kamuoyuna güzel haberler vermeye devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler için fırsatlar ardı ardına sunuluyor. TC Kimlik Numarasının (TC Kimlik Numarası) son rakamı 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olanlar büyük bir ödeme fırsatı yakalıyor. Akbank ve Denizbank aracılığıyla 50.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi kullanma şansına sahip olacaklar. Hızlı kredi başvuru sürecinde sadece 5 dakikada sonuçlar değerlendirilecek ve ödemeler hesaplara geçecektir.

Akbank Hızlı Kredi Başvurusu İçin SMS Hizmeti Sunuyor!

Akbank, müşterilerine cep telefonlarından SMS ile hızlı kredi başvurusu yapma imkanı sunmaktadır. Bu uygulama ile müşteriler ihtiyaç kredisi kampanyasına hızlı bir şekilde katılabiliyor ve başvuruları sadece 5 dakikada değerlendirilerek fonları hesaplarına aktarılıyor. Kredi başvurusu için 4425 numarasına "Kredi TC Kimlik No" yazarak mesaj atmanız yeterlidir.

Denizbank'tan Hızlı Bireysel İhtiyaç Kredisi Seçeneği!

Denizbank da müşterilerine hızlı ihtiyaç kredisi sunan bankalardan biridir. Denizbank müşterileri cep telefonlarına SMS ile kredi başvurusunda bulunabilirler. Bu uygulama ile aynı gün içerisinde kolay ve hızlı kredi kullanımı sağlanabilmektedir. Kredi başvurusu için 3280 numarasına "Kredin TC Kimlik No Doğum Tarihi" yazıp mesaj atmanız yeterlidir.

50.000 TL Kredi İmkanı Hızlı Ödeme ile IBAN'a Aktarıldı!

6Bu yeni uygulamalar, nakit ihtiyacını karşılamak iöpğ*steyen bireyler için büyük bir fırsat sunuyor. Şartları sağlayan herkes ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor ve onaylanan krediler hızlı bir şekilde banka müşterilerinin hesaplarına aktarılıyor. 50.000 TL'ye kadar olan bu krediler 36 ay vade ile geri ödenebilmektedir. Bu özellik, bireylerin mali yüklerini hafifletmesine yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.