1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tatlıses'i cinsel istismarla suçlayan Sibel Gökçe'nin cezası belli oldu
Tatlıses'i cinsel istismarla suçlayan Sibel Gökçe'nin cezası belli oldu

Tatlıses'i cinsel istismarla suçlayan Sibel Gökçe'nin cezası belli oldu

İbrahim Tatlıses, katıldığı bir programda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen eski oryantal Sibel Gökçe'ye açtığı davayı kazandı.

A+A-

Eski oryantal Sibel Gökçe, geçtiğimiz yıllarda Aramızda Kalsın isimli programa katılan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in 20 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Tatlıses'in Gökçe'nin sözleri üzerine açtığı tazminat davasında karar verildi.

60 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Günaydın'da yer alan habere göre: İbrahim Tatlıses hakkındaki cinsel istismar suçlamasının ardından "İftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadeleriyle onurum kırıldı, itibarım zedelendi. Ben kimseye cinsel istismarda bulunmadım" diyerek Gökçe'yle birlikte TV kanalı, program yönetmeni ve yapımcısına 60 bin liralık tazminat davası açtı.

TATLISES'E 12 BİN TL ÖDEYECEK

Avukatı, hiçbir gerçekliği ve dayanağı olmayan bu çirkin ve asılsız iddia yüzünden müvekkilinin yaşantısının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada geçtiğimiz günlerde karar verildi.

Mahkeme Gökçe'nin Tatlıses'e cinsel istismar iftirası attığı 2013 yılından itibaren faiziyle 12 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.