1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Taşeronlar için son 10 yılın müjdesi geldi! Öyle bir ödeme yapılacak ki, taşeronlar sıraya girdi!
Taşeronlar için son 10 yılın müjdesi geldi! Öyle bir ödeme yapılacak ki, taşeronlar sıraya girdi!

Taşeronlar için son 10 yılın müjdesi geldi! Öyle bir ödeme yapılacak ki, taşeronlar sıraya girdi!

Taşeron ve kamu işçileri için yılda 4 taksit ile toplam 52 günlük tediye ödemeleri ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İlk üç taksitini alan taşeron işçiler 2020 yılı 4. taksit tediye ödemeleri ne zaman olacak diye araştırmalarına devam ediyor. 2020 yılı bitmek üzereyken son taksit ödemeleri ile biraz da olsa rahatlamak isteyen 4d taşeron işçiler için beklenen haber geldi. İşte m

A+A-

Taşeron ve kamu işçileri tarafından son zamanlarda en çok araştırılan konulardan bir tanesi de 4. tediye ödeme tarihi oldu. Her yıl 4 taksit ile toplam 52 günlük olarak verilen ödemelerin tarihleri de belli oldu. İlk taksit ödemesi Ocak ayının 31inde gerçekleşirken ikinci ödemeler 22 Mayıs günü ve üçüncü ödemeler de 27 temmuzda yapıldı. Her ödemede verilen 13 günlük tutarın son taksit ödemesi ne zaman olacak araştırılırken resmi gazete merak edilen an yayına alındı. Peki ödemeler ne zaman hesaplara yatacak.

4. Tediye ödeme tarihi belli oldu mu?

Resmi gazete yayına alınan ödeme planları ile beraber 4d taşeron ve kamu işçileri ne zaman ödeme alacaklarını öğrendiler. İlk üç ödemelerini alan işçiler için 4. ödemeler de 14 Aralık tarihinde yapılacak.

Tam 900 bin üzerinde yer alan 4d taşeron ve kamu işçileri için ödemelerin yapılacağı tarih de sabırsızlık ile bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.