1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Taşeron İşçilere Müjdeli Haber Sonunda Geldi! 4D'li İşçilere 922 TL İkramiye Dağıtılacak!
Taşeron İşçilere Müjdeli Haber Sonunda Geldi! 4D'li İşçilere 922 TL İkramiye Dağıtılacak!

Taşeron İşçilere Müjdeli Haber Sonunda Geldi! 4D'li İşçilere 922 TL İkramiye Dağıtılacak!

Kamu işçilerinin uzun zamandır beklediği haber sonunda geldi. Artık kadroya geçen 4/D işçiler ve kamu işçilerine 922 TL ikramiye dağıtılacak. Bu müjdeli haber sonrası tüm işçiler faydalanıp faydalanamayacağını öğrenmek istemekte. Peki bu ikramiye hangi işçileri kapsıyor? İşte detaylar ...

A+A-

Türkiye'de yılın en çok çalışan meslek gruplarından birisi olan işçiler için müjdeli haber Resmi Gazete'de yayımlandı. Uzun zamandır yüz binlerce işçinin beklediği ikramiye haberi ve ikramiyenin verileceği tarih belli oldu. İşte detaylar..

2020 yılının kalan ayları için işçilere ilave tediye adı verilen ödemeler gerçekleştirilecek. Yüz binlerce işçiyi ilgilendiren bu haberde ilave tediye ödemelerinin Aralık ayında gerçekleştirileceği de paylaşıldı.

İşçilere 922 TL İlave Tediye Ödemesi

Kamu işçilerini ve 4/D'li kadroya geçen işçileri ilgilendiren bu ilave tediye ödemeleri oldukça araştırılmakta. İki grubu kapsayacak olan bu ilave tediye ödemelerinin Aralık ayında yatırılacağı gündemde yer alırken, ilave tediye ödemelerinin ise ne anlama geldiğini işçiler araştırmaktadırlar.

Kamuda çalışan ya da kadrolu olarak çalışan işçiler yılda 52 gün için verilen ödemelere ilave tediye ödemeleri denmektedir. Bu ilave tediye ödemeleri ikramiye şeklinde günlere bölünür ve işçilere yılın kalan aylarında teslim edilir.

İlave tediye ödemeleri işçilerin banka hesaplarına, PTT kurumlarına ve e-devlet üzerinden belirlenen yerlerden alınabilecek. İşçiler bu süreçte sık sık e-devlet üzerinden sorgulamalar yaparak Aralık ayında yatacak olan ilave tediye ödemelerinin de takibini yapabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.