1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Tarım Kredide büyük indirim! 40'lı tuvalet kağıdı, 16'lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan 3 gün boyunca indirimde!
Tarım Kredide büyük indirim! 40'lı tuvalet kağıdı, 16'lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan 3 gün boyunca indirimde!

Tarım Kredide büyük indirim! 40'lı tuvalet kağıdı, 16'lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan 3 gün boyunca indirimde!

Tarım Kredi Market yeni indirim fırsatını duyurdu. Bu kampanyayı görenler cüzdanını alıp tarım krediye koşuyor. Tarım Kredi indirim listesinde yine yok yok. 40’lı tuvalet kağıdı, 16’lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan ŞOK fiyata düştü.

A+A-

Tarım Kredi Market yeni indirim fırsatını duyurdu. Bu kampanyayı görenler cüzdanını alıp tarım krediye koşuyor. Tarım Kredi indirim listesinde yine yok yok. 40’lı tuvalet kağıdı, 16’lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan ŞOK fiyata düştü.

Tarım Kredi Kooperatif Market mayıs ayı indirim fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Son dönemlerde artan fiyatlara inat Tarım Kredi indirimli ürün satışı yapmaya devam ederken özellikle temel hijyen ve ihtiyaç ürünlerinde çok uygun fiyatlar sizi bekliyor.

Devlet destekli satış yapan Tarım Kredi Kooperatif markette yeni indirimli ürünler listesi belli oldu. Aktüel ürünler kampanyası ile öne çıkan Tarım Kredi Market, bu hafta da çok uygun fiyatlı ürünleri raflarına taşıyor. Tarım Kredi indirim listesinde yine yok yok. 40’lı tuvalet kağıdı, 16’lı kağıt havlu, 5 kg toz deterjan fiyatlarını görenin nutku tutulacak. İşte Tarım Kredi indirimli fiyat listesi…

Tarım Kredi Kooperatifi Market başta temel gıda ürünleri olmak üzere birçok üründe indirim fırsatını sizlerle buluşturmaya devam ediyor. 15 Mayıs tarihine kadar geçerli olan yeni indirim listesini yayınlayan ünlü marketler zincirinde bu hafta da yüzlerce ürün çeşidi hesaplı fiyatlarla sizlerle buluşacak nokta Tarım Kredi Market indirimli ürünler listesinde yer alan temizlik ve hijyen ürünleri öne çıkarken yeni kampanyada fiyatları görenler bir hayli şaşıracak nokta çünkü durum kredinin indirimli fiyat listesinde gerçekten her şey çok ucuz. Peki, Tarım Kredi de bu hafta hangi ürünlerin indirimde? Tarım Kredi fiyat listesinden neler var? Tarım Kredi indirimli ürün listesi ve detaylar haberimizde…

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatif Market her ay 2 farklı kampanya yayınlıyor. Mayıs ayına özel ilk kampanya kataloğunu sizlerle paylaşan ünlü marketler zincirinde haftanın indirimli ürün fırsatları belli oldu. Tarım Kredi indirim listesinde yer alan ürünler şöyle:

Familia havlu kağıt 99.90 TL

Familia tuvalet kağıdı 144.90 TL

Persil toz deterjan 5 kg 99.90 TL

TK dondurulmuş parmak / elma dilimi 39.90 TL

Marmarabirlik siyah zeytin 49.90 TL

TK dana pastırma 65.90 TL

TK süzme çiçek balı 89.90 TL

TK Anadolu fasulye 34.90 TL

Nora un / Özde buğday unu 47.90 TL

TK Anadolu pilavlık bulgur 14.90 TL

TK Anadolu kırmızı mercimek 21.90 TL

Aynes beyaz peynir 42.75 TL

TK Anadolu nohut 29.50 TL

TK küp şeker 24.50 TL

TK domates salçası 37.90 TL

Arel pilavlık pirinç 1 kg 16.90 TL

Aynes yarım yağlı süt 14.95 TL

Tarsüt yarım yağlı tost peyniri 125 TL

Tarım Kredi Süt tava yoğurt 44.50 TL

15 MAYIS'A KADAR GEÇERLİ KAMPANYA

Tarım Kredi Kooperatif Market'in yeni indirimi kampanyası 15 Mayıs tarihine kadar geçerli. 3 gün sürecek indirimli ürünleri yakalamak isteyenlerin mutlaka en yakın Tarım Kredi Market şubesine uğramaları gerekiyor. Tarım Kredi Kooperatif markette yukarıda listelenen indirimli ürünlerin yanı sıra 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 135 TL, 30'lu koli yumurta fiyatı 50 TL gibi İndirimli fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Tarım Kredi Büyük indirim kampanyasını kaçırmamak için siz daha acele edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.