1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Tarım Kredide büyük Çılgınlık! Dana Kıyma, ayçiçek yağı, çay, sucuk, bal. Kaşar Peyniri birçok ürün Fiyatı Düştü!
Tarım Kredide büyük Çılgınlık! Dana Kıyma, ayçiçek yağı, çay, sucuk, bal. Kaşar Peyniri birçok ürün Fiyatı Düştü!

Tarım Kredide büyük Çılgınlık! Dana Kıyma, ayçiçek yağı, çay, sucuk, bal. Kaşar Peyniri birçok ürün Fiyatı Düştü!

Tarım Kredi Market indirim fişeğini ateşledi. Dana kuşbaşı, kıyma, ayçiçek yağı ve daha birçok ürün tarım kredi de indirimli olarak raflarda.

A+A-

Tarım Kredi Market 9 Mayıs’ta başlayan yeni indirim kataloğunu yayınladı. Her hafta olduğu gibi yine yepyeni indirimlerini tüketicileri duyuran ünlü marketler zincirinde dana kuşbaşı, dana kıyma, Ayçiçek yağı, ton balığı, domates salçası bir göz zeytin, çay, kaymak, Süzme bal, dana sucuk bir gün Türk kahvesi ve daha birçok ürün yer alıyor.

Ayçiçek yağı, toz şeker Birgül dana kıyma, siyah zeytin vergölü kaşar peyniri, dana kuşbaşı ve daha birçok ürün Tarım Kredi Kooperatif marketin yeni indirim listesinde yerini aldı. Yepyeni indirimli ürünlerini 9 Mayıs tarihinde başlatılan Tarım Kredi Kooperatif Market kısa süreli fırsatları duyuyordu. Bugün cüzdanını kapan Tarım Kredi markete koşacak. Stoklarla sınırlı çok ekonomik bir çok ürün raflarda yerini aldı bile. Peki Tarım Kredi markette indirimli ürün fiyatları ne kadar? Tarım Kredi ayçiçek yağı kaç TL?

TARIM KREDİ MARKET YENİ İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ

9 Mayıs Tarım Kredi Market indirim kataloğu ile gelen yeni fırsatlar belli oldu. Tam listeyi yayınlayan Tarım Kredi de indirimli ürünler 3 gün boyunca geçerli olacak. Peki Tarım Kredi de bu hafta neler var? Yine çok hesaplı fırsat ürünleri ile tüketimlerin karşısına çıkan Tarım Kredi markete gelecek haftalık indirimler şöyle:

Tarsüt Tost Peyniri 145,00 TL,

TK Ton balığı 68,90 TL,

Tarsüt Kaşar Peynir 97,00 TL,

Torku Süzme Peynir 59,90 TL,

Duranlar Beyaz Peynir 95,00 TL,

Sütaş Burger Peyniri 79,90 TL,

TK Salamura Siyah Zeytin 149,00 TL,

Tava Yoğurdu 42,50 TL,

TK Kaymak 47,50 TL,

TK Süzme Bal 84,50 TL,

TK Türk Kahvesi 25,90 TL

TK Dana Kıyma 147,60 TL,

TK Siyah Çay, 106,90 TL

TARIM KREDİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı talimatı ile uzun süreden beri Kar amacı gütmeden satışlarına devam eden Tarım Kredi Kooperatif markette ayçiçek yağı ürünleri de indirimli olarak satılıyor. Tarım Kredi Market raflarına gelen yeni ayçiçek yağı ürünleri 5 litre olarak satışa sunuluyor. TK 5 litre ayçiçek yağı fiyatı ise 135 TL. Bu fiyatlar diğer marketlerin neredeyse yarı fiyatına. Ancak tarım krediden alışveriş yapmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Çünkü ürünler toplarla sınırlı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.