1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Tarım Kredi Kooperatifi Market'ten Büyük İndirim! Ayçiçek Yağı, Yumurta ve Kağıt Havlu Fiyatlarında Dev Düşüş Başladı!
Tarım Kredi Kooperatifi Market'ten Büyük İndirim! Ayçiçek Yağı, Yumurta ve Kağıt Havlu Fiyatlarında Dev Düşüş Başladı!

Tarım Kredi Kooperatifi Market'ten Büyük İndirim! Ayçiçek Yağı, Yumurta ve Kağıt Havlu Fiyatlarında Dev Düşüş Başladı!

Zamların etkisiyle tasarrufa odaklanan vatandaşlar için müjdeli haber! Tarım Kredi Kooperatifi Market, yeni haftaya özel indirim kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla uzun süredir devam eden indirimli satışlar, Aralık ayının 3. haftasında da devam ediyor. Tarım Kredi Market, halihazırda indirimde olan ürünlerine ek olarak ayçiçek yağı, zeytinyağı, toz şeker, yumurta, süt...

A+A-

Zamların etkisiyle tasarrufa odaklanan vatandaşlar için müjdeli haber! Tarım Kredi Kooperatifi Market, yeni haftaya özel indirim kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla uzun süredir devam eden indirimli satışlar, Aralık ayının 3. haftasında da devam ediyor. Tarım Kredi Market, halihazırda indirimde olan ürünlerine ek olarak ayçiçek yağı, zeytinyağı, toz şeker, yumurta, süt ve peynir gibi birçok üründe ekstra indirim sağlıyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı talimatıyla kar amacı gütmeden satışa başlamış ve ekonomik ürünlere ulaşımı kolaylaştırmayı hedeflemişti. İndirim kampanyası kapsamında temel besin gereksinimleri, diğer market zincirlerine göre daha uygun fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Peki, bu hafta Tarım Kredi Market indirimde hangi ürünler var?

Tarım Kredi Marketlerde Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü!

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde uzun süredir indirimli satışa sunulan 5 litrelik ayçiçek yağı, şu anda 135 TL raf fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Ek olarak, 1 litre zeytinyağı, 5 kilogram toz şeker, 30'lu koli yumurta, 32'li tuvalet kağıdı, 16'lı kağıt havlu, süt ve süt ürünleri ile peynir çeşitlerinde de büyük indirimler mevcut.

Tarım Kredi Market'in 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bu indirim kampanyası, Aralık ayının ikinci yarısında yeni fırsatlarla devam edecek. Ekonominin nabzını tutan ve tüketicilere avantajlı alışveriş imkanları sunan Tarım Kredi Kooperatif Market, vatandaşların bütçesine katkı sağlamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.