1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Tarım Kredi 100. Yılını İndirimlerle Kutluyor! 22 Üründe Fiyatlar Dibe vurdu! Kavurma sucuk, kaşar peyniri, tereyağ...
Tarım Kredi 100. Yılını İndirimlerle Kutluyor! 22 Üründe Fiyatlar Dibe vurdu! Kavurma sucuk, kaşar peyniri, tereyağ...

Tarım Kredi 100. Yılını İndirimlerle Kutluyor! 22 Üründe Fiyatlar Dibe vurdu! Kavurma sucuk, kaşar peyniri, tereyağ...

Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olan Tarım Kredi, 100. yılını coşkuyla kutlarken, müşterilerini sevindirecek büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kavurma, sucuk, kaşar peyniri, tereyağı ve daha birçok temel ihtiyaç ürünü, bu özel kampanya kapsamında büyük indirimlerle satışa sunuluyor.

A+A-

Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olan Tarım Kredi, 100. yılını coşkuyla kutlarken, müşterilerini sevindirecek büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kavurma, sucuk, kaşar peyniri, tereyağı ve daha birçok temel ihtiyaç ürünü, bu özel kampanya kapsamında büyük indirimlerle satışa sunuluyor. Ayrıca günlük kullanım ürünlerindeki sabun, sıvı sabun ve kremlerdeki indirimler de dikkat çekiyor.

Tarım Kredi marketlerinde tüketicileri cezbeden bu indirimler, günlük yaşamın vazgeçilmez ürünlerini daha uygun fiyatlarla elde etme fırsatı sunuyor. Meyve ve sebze ürünlerinde de cazip fiyatlar ve kaliteli ürünler, alışverişinizi daha ekonomik hale getiriyor.

Tarım Kredi'nin güncel kataloğu ile indirimli ürünleri incelemek için marketlerini ziyaret edebilir veya çevrimiçi platformlar üzerinden kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Tarım Kredi, 100. yılını müşterilerine sunduğu bu indirimlerle kutluyor ve onlara daha uygun alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

12-015.jpg12-015.jpg13-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.