1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tanju Korel’in Miras Davası Sonuçlandı
Tanju Korel’in Miras Davası Sonuçlandı

Tanju Korel’in Miras Davası Sonuçlandı

Geçtiğimiz yıl Tanju Korel’in büyük kızı Zeynep Korel’in Amerika’da yaşadığı ve orada temizlik için evlere gündelikçi gittiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

A+A-

Rahmetli Tanju Korel’in büyük kızı Zeynep Korel geçtiğimiz aylarda babasının mirasından pay alamadığı gerekçesi ile dava açmıştı. Geçmişte ablası ve annesi ile bağlarını kopararak Amerika’ya yerleşen Zeynep Korel için işler hiçte hesapladığı gibi gitmemişti.

Orada bir süre çeşitli firmalarda çalışan hatta 2 adette kitap yazan Zeynep Korel daha sonra işini kaybetmiş ve maddi anlamda sıkıntılı günler yaşamıştı. Hatta bu görüntülerin ülkemizde yayınlanması ile birlikte büyük ses getirmiş ve Zeynep Korel konu ile ilgili olarak çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Bergüzar Korel kardeşi ile herhangi bir bağları olmadığını ve bu sebeple bir açıklama yapmak istemediğini belirtmişti.

Mahkeme Zeynep Korel’i Haklı Buldu

Hali hazırda hala Amerika’da yaşayan Zeynep Korel’in babasının mirasından pay almadığı gerekçesi ile açtığı miras davası ise sonuçlandı. Mahkeme Zeynep Korel’in başvurusunu kabul ederek rahmetli Tanju Korel’in mirasını tekrar paylaştırdı. Mahkeme, 8’e böldüğü mirasın 2 payını anne Hülya Darcan’a, geriye kalan 3’er payını da kardeşler Bergüzar Korel ile Zeynep Korel’e verdi.

Bu kararın ardından Bergüzar Korel cephesinden herhangi bir açıklama gelmediği görüldü. Mahkeme heyeti tarafından yapılan yeni pay ile birlikte Zeynep Korel’in ciddi anlamda bir miktarda miras almaya hak kazandığı iddia eidliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.