1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tamer Karadağlı’dan Beklenmedik Olay! Fenomen Didem Ceran ile aralarında ne var?
Tamer Karadağlı’dan Beklenmedik Olay! Fenomen Didem Ceran ile aralarında ne var?

Tamer Karadağlı’dan Beklenmedik Olay! Fenomen Didem Ceran ile aralarında ne var?

2007 yılında boşandığı eşi Arzu Balkan’dan Zeynep adında bir kızı olan Tamer Karadağlı’nın boşandığı zamandan beri kalbi boştu. Uzun yıllar süren evliliğine anlaşmalı olarak son veren Karadağ uzun süredir hayatına kimseyi almamıştı.

A+A-

Posta’nın yaptığı habere göre oyuncu Karadağlı sosyal medya fenomeni olan Didem Ceran ile yeni bir aşka yelken açarak uzun bir aradan sonra ilk kez kalbinin kapılarını açtı.

Survivor Ceran'la aşk iddiası...

2011 yılında Survivor’a yarışmacı olarak katılan Ceran ilk turda eleme potasına girerek yarışmaya veda etmişti. Youtube kanalında skandal başlığı adı altında sık sık gündeme gelen Ceran videoları ile Youtube’da yerini korumuştu. Karadağlı ve Ceran çifti dün akşam saatlerinde Yeniköy’de bulunan Gazebo restoranda yemek yerken görüntülendi. Kameraları gören Didem Ceran kameramanlara ‘Beni neden çekiyorsunuz ben ünlü değilim ki’ diyerek tepki gösterdi.

Eski evliliğinden olan kızı Zeynep’i sevgilisi Ceran ile tanıştıran Karadağlı yemek çıkışı habercilerin yönelttiği sorulara cevap vermedi. Karadağlının tepkisinin yanı sıra kameramanlara cevap veren Didem Ceran ‘ Beni neden çekiyorsunuz ben ünlü değilim ki’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.