1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi yaş farkından çok küfür ediyorlar diyerek savcılığın yolunu tuttu…
Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi yaş farkından çok küfür ediyorlar diyerek savcılığın yolunu tuttu…

Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi yaş farkından çok küfür ediyorlar diyerek savcılığın yolunu tuttu…

Tamer Karadağlı’nın yaşamış olduğu sürpriz ilişki son zamanlarda magazin gündeminde derin etkiler yaratmaya devam ediyordu. 54 yaşına giren başarılı oyuncu kendisinden tam 30 yaş küçük olan müzisyen sevgilisi Iraz Yıldız ile beraber savcılığa giderek yaşadıkları olay karşısında suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Tamer Karadağlı’nın yaşamış olduğu sürpriz ilişki son zamanlarda magazin gündeminde derin etkiler yaratmaya devam ediyordu. 54 yaşına giren başarılı oyuncu kendisinden tam 30 yaş küçük olan müzisyen sevgilisi Iraz Yıldız ile beraber savcılığa giderek yaşadıkları olay karşısında suç duyurusunda bulundu. Aralarında bulunan yaş faktöründen dolayı sosyal medya mecralarında çok fazla hakaret ve küfürlere uğradıklarını dile getiren ikili bu kişilerden giderek şikayetçi oldular.

Uzun yıllar boyunca Çocuklar Duymasın isimli dizide taş fırın erkeği modeli Haluk olarak ekranlara gelen ve yedisinden yetmişine kadar herkesin gönlünde iyi bir yer edinen Tamer Karadağlı, son zamanlarda aşk hayatı ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 24 yaşındaki sevgilisi ile aralarında meydana gelen ilişki devam ederken bu kadar yaş farkından dolayı yaşananlar durulmak bilmiyor.

Tamer Karadağlı ve Sevgilisi…

İlişki süreçlerinde ciddi anlamda eleştirilere maruz kalan çift artık bu süreçlerde sessizliklerini bozmayı tercih etmiş, alınan eleştiriler karşısında aşkta asla yaş önemli değildir, o 24 yaşında bir kız, bu konuda karışmak kimsenin haddine düşmez, bu anlarda kimin tabi ki de ne dediklerine bakarak hareket edecek değilim ifadelerine yer vermişti. 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, aralarında tam 30 yaş olan sevgilisi ile beraber giderek yaşanan olaylardan ötürü savcılık şikayetinde bulundular.

İkilinin sosyal medya hesaplarında verdikleri pozlardan ötürü çok fazla eleştiri yağmuruna tutulması, sinkaflı küfürlerin çok fazla gelmesi ardından bu isimleri savcılığa giderek şikayet ettiler. Özel hayatlarının gizliliklerinin ihlal edilmiş olması, hakaret içeren yorumların olmasından ötürü aşağılanarak küçük düşürme girişimlerine girildiğine dair ifadelere yer verildi ve savcılık olay ile ilgili soruşturmalara başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.