1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. T.C. Kimlik Numarasının Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlar Dikkat! PTT ve AktifBank'tan 10.000 TL Destek Verilecek! Başvuru Şartları Neler?
T.C. Kimlik Numarasının Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlar Dikkat! PTT ve AktifBank'tan 10.000 TL Destek Verilecek! Başvuru Şartları Neler?

T.C. Kimlik Numarasının Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlar Dikkat! PTT ve AktifBank'tan 10.000 TL Destek Verilecek! Başvuru Şartları Neler?

Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olan vatandaşlar, PTT ve Aktif Bank tarafından hesaplarına ödemeleri yapılacak. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar ise PTT destek ödemesiyle desteklenebilecekler. Başvuru yaparak 10.000 TL nakit ödeme alabilirsiniz. Başvuruları PTT şubeleri üzerinden yapılacak...

A+A-

PTT, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çözümler sunuyor. Destek ödemeleri, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre belirlenmektedir. Kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 ile biten vatandaşlar, destek ödemelerini anında alabilmektedir. Ayrıca, uygun faiz oranlarıyla anında kredi almak isteyen vatandaşlar, PTT Aktif Bank aracılığıyla başvurularını yaparak ödemelerini alabilmektedir.

PTT DESTEK ÖDEME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşların faydalanabileceği birçok destek ödemesini yönetmektedir. Devletin sunduğu birçok destek de PTT aracılığıyla vatandaşlara sunulmaktadır. Destekler için başvurular doğrudan PTT Aktif Bank'a yapılmaktadır. Başvurularınızı T.C. kimlik numaranızla en yakın PTT şubesine giderek yapabilirsiniz.

PTT'DEN 10 BİN TL'YE KADAR DESTEK

Fiyatların her geçen gün artmasıyla birlikte, vatandaşların alım gücü de azalmaktadır. Bu nedenle, acil nakit ihtiyaçlarında uygun faizli kredi seçenekleri arayanlar için PTT ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır.

PTT Aktif Bank aracılığıyla alınan ihtiyaç kredileri, uygun faiz oranları sayesinde geri ödeme konusunda vatandaşların rahat etmesini sağlamaktadır. Ayrıca PTT Aktif Bank, vade sayısı açısından da oldukça avantajlıdır. PTT'den 10.000 TL ihtiyaç kredisi alarak, 36 ay vadeli ve çok uygun faizlerle ödeme imkanına sahip olabilirsiniz.

Nakit ihtiyacı olanlar için en uygun kredi imkanı PTT'de bulunmaktadır. Başvurularınızı hemen size en yakın PTT şubesinden gerçekleştirerek, aynı gün içinde kredinizi kullanabilirsiniz. Fiyatların artması nedeniyle maddi zorluk yaşayan vatandaşlar için PTT'nin sunduğu ihtiyaç kredisi imkanı önemli bir destek olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.