1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor’da akıl almaz kavga! Acun Ilıcalı’nın yanında ‘delikanlı ol’ deyince yumruklar havada uçuştu. İsmail Balaban’ın gözü döndü…
Survivor’da akıl almaz kavga! Acun Ilıcalı’nın yanında ‘delikanlı ol’ deyince yumruklar havada uçuştu. İsmail Balaban’ın gözü döndü…

Survivor’da akıl almaz kavga! Acun Ilıcalı’nın yanında ‘delikanlı ol’ deyince yumruklar havada uçuştu. İsmail Balaban’ın gözü döndü…

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından bir tanesi olmaya devam eden Survivor 2021 içerisinde sular bir türlü durulmak nedir bilmiyor. Final haftası için adeta sayılı gün kala yarışmacıların biri birileri arasında meydana gelen gerilimler adeta tavan yapıp tırmanmaya devam ediyor. Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan İsmail Balaban adeta çileden çıkarıldı.

A+A-

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından bir tanesi olmaya devam eden Survivor 2021 içerisinde sular bir türlü durulmak nedir bilmiyor. Final haftası için adeta sayılı gün kala yarışmacıların biri birileri arasında meydana gelen gerilimler adeta tavan yapıp tırmanmaya devam ediyor. Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan İsmail Balaban adeta çileden çıkarıldı. Mavi takım içerisinde yer alan oyuncular ile yumruk yumruğa biri birilerine girdiler. Her ne kadar orada Acun Ilıcalı da olsa bile kendisine delikanlı ol sözleri karşısında daha fazla dayanamadı ve yerinden kalkarak ortalığın inlemesine neden oldu.

Survivor her bölümü ile sevenlerini mest etmeye devam ediyor. Fragman içerisinde kavga çıktı söylemlerinin ardından Youtube kanalına yüklenen yorum Acun Medya aracılığı ile yapıldı. Dokunulmazlık oyunun ekranlara geldiği mücadele içerisinde her iki takım da ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak mücadele ettiler. Geçtiğimiz hafta Melis vedasının ardından takımlar kırmızı ve mavi olmak üzere ikiye ayrıldı. Fakat mavi takım içerisinde yer alan Dora kırmızı takımda yer alan İsmail için birazcık erkek ol erkek, delikanlı ol sözlerini dile getirmesi ardından İsmail artık duramadı ve yer yerinden oynadı. İsmail ile Dora arasında meydana gelen mücadele sırasında oyunu İsmail kazandı ve takımına sayı kazandıran isim oldu.

Takım arkadaşlarının yanına gidecek olduğu süreç içerisinde gülerek şans mı bu şimdi sözleri karşısında Dora tarafından gelen sözler herkesi şok etti. Bu sözler karşısında; birazcık erkek ol erkek, delikanlı ol ifadelerini dile getirmesi İsmail’in çileden çıkmasına neden oldu. Sinirden yerinde duramaz hale gelen ünlü sporcu takım arkadaşları tarafından her ne kadar kavga çıkmasın diye tutulmak istense bile pek de başarılı olamadılar.

İsmail Balaban diskalifiye edildi mi?

İsmail’in “Ne demek delikanlı? Sen ne diyorsun oğlum? Sen kimsin de benim delikanlılığımı sorguluyorsun?” sözlerini dile getirmesi ardından kavga bir anda başladı. Program yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı yanında meydana gelen kavga adeta sosyal medya gündeminin derinden sarsan konulardan bir tanesi olmasına neden oldu. Yumruklarına hakim olamayan İsmail diskalifiye olacak mı olmayacak mı en merak edilen konulardan birisi haline geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.