1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'a büyük şok! Daha yarışmanın ilk haftasında...
Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'a büyük şok! Daha yarışmanın ilk haftasında...

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'a büyük şok! Daha yarışmanın ilk haftasında...

Sercan Yıldırım, Survivor yarışmasının henüz ilk haftasında yine en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Sercan, dokunulmazlık yarışmasından yapılan konseyde büyük şok yaşadı. İşte detaylar...

A+A-

Sercan Yıldırım, Survivor yarışmasının henüz ilk haftasında yine en çok konuşulan isimlerden oldu. Sercan Yıldırım, dokunulmazlık yarışmasının ardından yapılan konseyde büyük şok yaşadı. İşte detaylar...

SURVIVOR ALL STAR'DA SERCAN YILDIRIM'A BÜYÜK ŞOK

Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık oyununun ardından yapılan konseyde Sercan Yıldırım büyük şok yaşadı. İşte ayrıntılar...

FİNAL OYUNUNDA KAZANAN GÖNÜLLÜLER

Survivor 2022 All Star'da dün akşam dokunulmazlık oyunun oynandı. Gönüllüler ve Ünlüler takımları yapılan iki oyunda eşitliği bozamadı ve final oyununa geçildi. 

ÜNLÜLER BÜYÜK YIKIM YAŞADI

Gönüllüler final etabını 3-0 kazanarak dokunulmazlık oyununu kazandı. Yarışmanın sonrası Ünlüler takımı adeta yıkılırken Gönüllüler takımı ise büyük bir sevinç yaşadı.

KONSEYDE BİR KEZ DAHA İSİM YAZDILAR

Ünlüler takımı Survivor 2022 All Star'da yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybettti ve yapılan konseyde yine aday çıkaran taraf oldu.

EN ÇOK İSMİ YAZILAN SERCAN YILDIRIM OLDU

Dokunulmazlık yarışmasının ardından Sercan Yıldırım sürgün edilen isim oldu. 31 yaşındaki eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor yarışmasında takım arkadaşlarının oylarıyla sürgün adasına gönderildi.

'DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM'

Sercan Yıldırım aynı zamanda ikinci eleme adayı oldu. Sercan Yıldırım konseyde yaptığı açıklamada, "Üzgünüm. Sürgün kampı diye bir şey çıktı ama daha güçlü döneceğimi düşünüyorum. Her şeyin üstesinden geleceğini biliyorum." dedi.

'GELDİĞİMDE HER ŞEY FARKLI OLACAK' 

Sercan Yıldırım, "Her zaman her şeyin üstesinden gelmişliğim vardır tıpkı 2020'de olduğu gibi. Geldiğimde her şey farklı olacak bunu takım arkadaşlarıma değil karşı takıma söylüyorum. Karşı takımdan da birini çıkarırlarsa kazanacağımı düşünüyorum. Sadece bunu istiyorum." ifadelerini kullandı.

SURVIVOR'DA SÜRGÜN ADASI SÜRPRİZİ 

Sürgün Adası, Survivor'da bu sezon ilk haftaya özel olarak uygulamaya konuldu. Eleme adayı olan isimler sürgün adasına gönderilecek ve burada tek başlarına kalacaklar. Eleme adası olan isimler 4 gün boyunca burada hiç kimse ile temas kurmadan yaşayacaklar.

İLK ELEME ADAYI BİRSEN OLMUŞTU 

İlk haftaya özel 4 dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde adı en çok çıkan isim Birsen olmuş ve sürgün edilen ilk yarışmacı olmuştu.

sr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.