1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor Turabi Çamkıran'dan üzücü haber! Yapmış olduğu paylaşımı yorum bombardımanına tutuldu...
Survivor Turabi Çamkıran'dan üzücü haber! Yapmış olduğu paylaşımı yorum bombardımanına tutuldu...

Survivor Turabi Çamkıran'dan üzücü haber! Yapmış olduğu paylaşımı yorum bombardımanına tutuldu...

Tv8 ekranlarının rekortmen programı Survivor Türkiye’de iki kez şampiyon olmayı başaran ve Türk halkının gönlünde taht kuran Survivor Turabi Çamkıran’dan kötü haber. Survivor Türkiye’de yarışırken çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Turabi Korona virüse yakalandığını açıkladı ve gerçekten çok acı çektiğini ifade etti.

A+A-

Survivor Türkiye programında oyun parkurlarında sergilediği performans kadar yapmış olduğu oyun sevinçleri ve özlü sözleriyle akıllara kazınan Turabi Çamkıran arka arkaya hayal kırıklığı yaratan paylaşımlar yaptı. Yapımcı Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen’de yer alacak olan Survivor Cup yarışması için hazırlıklarını sürdüren Çamkıran, Covid testinin pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Korona virüs için tedavi sürecinin başladığını duyuran Survivor Turabi, bu nedenle Acun Ilıcalı tarafından yapılacak olan Survivor Cup yarışmasında da yer alamayacağını ifade etti. Herkesin bu dönemde çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Çamkıran, büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Öte yandan yaptığı açıklamada canının çok yandığını ifade eden Survivor şampiyonu, sağlık durumuna dair sevenlerine bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Çamkıran, aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Korona virüs hastalığı için tedavi görmeye başlayacağını söyledi. Çamkıran’ın açıklaması şöyle:

‘Arkadaşlar çok üzülerek söyleyeceğim bir durum söz konusu son yapılan Covid-19 testim pozitif. Daha önce gideceğimi paylaştığım yarışmaya da bu nedenle gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başlıyor. Umarım en kısa sürede sağlığıma kavuşurum. Gerçekten büyük bir acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkatli olsun.’

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum