1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor Murat Eken, Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Murat Eken Ne İş Yapıyor? Murat Ne Mezunu? Murat Eken Evli Mi?
Survivor Murat Eken, Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Murat Eken Ne İş Yapıyor? Murat Ne Mezunu? Murat Eken Evli Mi?

Survivor Murat Eken, Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Murat Eken Ne İş Yapıyor? Murat Ne Mezunu? Murat Eken Evli Mi?

15 Ocak Pazar akşamı TV8'de yayınlanan Survivor, her yıl olduğu gibi yeni bir konseptle izleyicilerle buluştu. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler takımları olarak üç grupta yarışan Survivor'da, Ünlüler takımından Murat Eken'in hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Murat Eken kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

A+A-

15 Ocak Pazar akşamı TV8'de yayınlanan Survivor, her yıl olduğu gibi yeni bir konseptle izleyicilerle buluştu. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler takımları olarak üç grupta yarışan Survivor'da, Ünlüler takımından Murat Eken'in hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Murat Eken kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Murat Eken'in hayatı hakkında merak edilen sorular ve yanıtları...

SURVİVOR MURAT EKEN KİMDİR?

Murat Eken, Türk tiyatro ve sinema dünyasının yetenekli oyuncularından biridir. İstanbul'da 7 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelen Eken, Koç Özel Lisesi'nden mezun olduktan sonra New York'taki Rensselaer Politeknik Enstitüsü'ne kabul edilmiştir. Ancak üçüncü sınıfta okulu yarıda bırakarak Türkiye'ye geri dönmüş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar tiyatro bölümünde eğitim almıştır.

-483.jpg

Eken, tiyatro ve sinema alanında birçok yapımda yer almıştır. Bazı tiyatro oyunları arasında "Yaşamaya Dair" ve "Beyaz" bulunmaktadır. Ayrıca sinema filmlerinde de başarılı performanslarıyla dikkat çekmektedir. "Organize İşler: Sazan Sarmalı" ve "Suskunlar: Bir Başka Hikaye" gibi yapımlarda rol almıştır.

MURAT EKEN'İN BOYU, KİLOSU VE BURCU NEDİR?

Murat Eken, 1.75 metre boyunda ve 70 kilogram ağırlığındadır. Burcu ise Aslan'dır.

SURVİVOR MURAT EKEN EVLİ Mİ?

Murat Eken, 7 Ağustos 2016 tarihinde Gizem Önen ile evlendi. Ancak çift, 4 yıllık evliliklerinin ardından 2020 yılında boşandılar.

MURAT EKEN'İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Murat Eken, tiyatro ve sinema dünyasında başarılı performansları ile dikkat çekmektedir. Bazı tiyatro oyunları arasında "Yaşamaya Dair" ve "Beyaz" bulunmaktadır. Ayrıca sinema filmlerinde de başarılı rolleriyle tanınmaktadır. "Organize İşler: Sazan Sarmalı" ve "Suskunlar: Bir Başka Hikaye" gibi yapımlarda yer almıştır. Ayrıca televizyon dizilerinde de oyunculuk kariyerine devam etmektedir. "Masumlar Apartmanı" ve "Yasak Elma" gibi popüler dizilerde de rol almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.