1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor eleme konseyinde şok karar! Survivor İsmail Balaban’ın içine girdiği skandal olay…
Survivor eleme konseyinde şok karar! Survivor İsmail Balaban’ın içine girdiği skandal olay…

Survivor eleme konseyinde şok karar! Survivor İsmail Balaban’ın içine girdiği skandal olay…

TV 8 ekranlarının haftanın 5 günü en sevilen ve yakından takip edilen yarışmalarının başında gelen Survivor 2021 skandal olayları her geçen gün üzerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 20 Nisan akşamı ekranlara gelen eleme konseyinde Acun Ilıcalı tarafından gelen açıklamalar bu kadarı da olmaz dedirtti.

A+A-

Yedisinden yetmişine kadar herkesin severek desteklediği yarışmacılardan bir tanesi olan İsmail Balaban skandal olaya imza attı. Böyle bir yıldızın olaylarda adının geçmesi herkesin şok olmasına neden oldu.

İsmail Balaban…

Seyircileri haftanın 5 günü ekran başına kilitlemeye devam eden Survivor 2021 programında bu sefer de İsmail Balaban’ın ismi skandal olaylar içerisine karıştı. Kayıtların devam ettiği sırada çalışanların yemeklerinden gizlice aldığı ortaya çıktı. Bu olay anında her ne kadar yakalandığı zaman uyarı alsa bile nasıl olsa zaten ceza alacağım en azından yiyerek ceza alayım diye uyarılara rağmen bulduğu yemeği yemeye devam etti. Olay anında Acun Ilıcalı’ya yansıdı. Konsey sırasında sinir küpüne dönen Acun Ilıcalı İsmail Balaban’ın yeme diye uyarılmasına rağmen hala bulduğu yiyeceği yemesinden dolayı hem 3 oyun oyunlara çıkma cezası verdi. Bununla da yetinmedi takımının kazandığı üç ödülden de yararlanamayacak. Bu durum karşısında yaşadığı olayı kabul eden İsmail Balaban her ne kadar özür dilese bile geçtiğimiz günlerde ceza alan Aleyna K., Aleyna Ç, Batuhan, İlayda, Dora ve Hanzade’den farklı olmasından dolayı ek olarak 3 oyuna çıkamama cezası aldı.

Kim elendi?

Ünlüler takımında SMS birincisi olan Sergen ikinci aday olarak adadaki yaşamlarında pek anlaşamadıklarını dile getirmesinden dolayı İsmail aday olsun dedi. Gönüller takımının bu hafta SMS sıralamasında birinci olan Steaven de ikinci adayın Reşat olmasını dile getirdi. Bu sayede bu haftaki eleme potasının ismi Dora, Reşat, İlayda ve İsmail oldu. Aralarında en az oy alarak Survivor 2021 elenen isim Reşat oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.