1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor Dora'nın canlı yayında söylediği sözler olay oldu! "Tiksiniyorum"
Survivor Dora'nın canlı yayında söylediği sözler olay oldu! "Tiksiniyorum"

Survivor Dora'nın canlı yayında söylediği sözler olay oldu! "Tiksiniyorum"

Survivor'dan elenen ve Survivor Panorama'ya konuk olan başarılı isim Survivor Dora'dan İsmail hakkında canlı yayında kavga çıkaracak sözler geldi. Dora'nın yaptığı açıklama karşısında yorumcu Hakan Hatipoğlu şaşkınlığını saklayamadı.Asıl skandal açıklamaları ise İsmail hakkında yaptı.

A+A-

Survivor’da elenen yarışmacılardan bir tanesi olan Dora, İsmail ile yapmış olduğu açıklamaları Survivor gündemine bomba gibi düştü.

Survivor Panorama’ya konuk olan Dora yorumculardan gelen soruları cevapladı. Dora’nın açıklamaları Hakan Hatipoğlu’nun şok geçirmesine neden oldu. Sebebi ise Dora’nın İsmail hakkında canlı yayın programında yapmış olduğu açıklamaları oldu.

Peki Dora Hakan Hatipoğlu’nu şoka sokacak, İsmail ile gerginliğe yol açacak ne gibi açıklama yaptı. İşte ayrıntılar

İlk olarak yarışmayla ilgili kendinden bahseden Dora, “Ben karşı takımda kendim gibi birini görmek istemezdim. Net psikolojim bozulurdu. Bu kadar olduğumu bilmiyorum. Karşı takımı resmen düşürüyorum Keşke yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok. İsmail’le olan bir tartışmam var evet, onun içinde pişman değilim” açıklamasında bulundu.

İsmail’le skandal tartışmalar yaşamakta olan Dora, “Zenne gibi oynuyorsun” sözlerini İsmail’le direk olarak iletmişti. Hakan Hatipoğlu ise “Abi adam dans ediyor. Bunun zenne ile ne alakası var” sorusunu Dora’ya yöneltti.

Dora ise “Abi beni ister yanlış anla ister anlama. Kalkıp zenne gibi oynarsan bende sana “Zenne gibi oynuyorsun” yorumunu yaparım” dedi. Hakan Hatipoğlu ise bu sözler karşısında çok şaşırdı. Asıl bomba açıklama ise “Tiksinme” açıklaması oldu.

Dora, “Ben İsmail’le ilk gördüğümden beri uzağım. Bu adamın hali hareketi beni kendinden uzaklaştırıyordu. İsmail benim arkadaşım olamaz. Ben bu adamdan o hareketleri yüzünden tiksindim” dedi.

İsmail’in Dora’nın bu açıklamaları karşısında ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.