1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor aşk itirafları duyanları şok etti! Herkes biri birine girdi. Adada sarmaş dolaş yakalanan yarışmacılar…
Survivor aşk itirafları duyanları şok etti! Herkes biri birine girdi. Adada sarmaş dolaş yakalanan yarışmacılar…

Survivor aşk itirafları duyanları şok etti! Herkes biri birine girdi. Adada sarmaş dolaş yakalanan yarışmacılar…

Survivor 2021 sezonu içerisinde aşk itirafları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Hiç olmadığı kadar çok aşkın meydana geldiği bu sezon da adeta herkes biri birine girdi. Survivor başından bu yana kadar isimlerinden en çok söz ettiren isimlerden bir tanesi Batuhan Karacakaya olmuştu.

A+A-

Survivor 2021 sezonu içerisinde aşk itirafları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Hiç olmadığı kadar çok aşkın meydana geldiği bu sezon da adeta herkes biri birine girdi. Survivor başından bu yana kadar isimlerinden en çok söz ettiren isimlerden bir tanesi Batuhan Karacakaya olmuştu. Hem takım arkadaşları hem de karşı takım ile birçok tartışma içerisinde yer alan isimlerden bir tanesi olurken bu sefer de aşk üçgeni içerisinde adı yer almaya başladı. Bu geri kalan iki isim olarak da Aleyna Kalaycıoğlu ile Melis Sezer oldu. Her ikisi ile de sarmaş dolaş görüntüleri meydana gelen Batuhan için her şeyi ortaya çıkaran sürpriz gelişmeler meydana geldi.

Batuhan herkesi şok eden olayların içinde yer alırken bu sefer de adı aşk skandalları içerisinde yer aldı. Hem takım arkadaşları hem de karşı takım ile birçok tartışma içerisinde yer alan isimlerden bir tanesi olurken bu sefer de aşk üçgeni içerisinde adı yer almaya başladı. Bu geri kalan iki isim olarak da Aleyna Kalaycıoğlu ile Melis Sezer oldu. Her ikisi ile de sarmaş dolaş görüntüleri meydana gelen Batuhan için her şeyi ortaya çıkaran sürpriz gelişmeler meydana geldi.Sancakay Ilım Morgül için Kalaycıoğlu tarafından kullanılan ifadelerin ardından bu sefer ki durumlar herkesi şok etti. Bu sefer de birleşme partisi sırasında Kalaycıoğlu ile Batuhan için beraber sarmaş dolaş oldukları anlar ortaya çıktı.

Tv 8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından bir tanesi olan Survivor için her bölüm biri birinden daha farklı heyecanlar ile gelmeye devam ediyor. Zorlu parkuların yanı sıra verilen ödüller ise oyuncuların her defasında tansiyonlarının tavan yapmasına neden olurken bu sefer de aşk iddiaları bomba gibi yer aldı. Adada yer alan oyuncuların en çok da fan sayfaları tarafından asla yan yana olmayacak isimlerin dahi aralarında aşk varmış gibi iddialar atılmaya devam ediyor. Son zamanlarda bu tarz paylaşımlar daha çok hız kazandı. Bu sefer de Ayşe tarafından gelen iddialar her şeyin karışmasına neden oldu.

Ayşe’den şok iddialar…

Survivor Batuhan yaptığı bir açıklama sırasında ben birleşme partisinden bu yana kadar entrikalar içerisinde yer aldığın ve ne yapabilecek olduğu konusunda çok kararsız olduğunu dile getirdi. Ayşe’nin Melis’in Batuhan’ı sevdiğine dair ifadelere yer vermesi, kıskançlık tripleri yapıyor tarzı sözleri odada şok hamlelerin meydana gelmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.