1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor All Star'da büyük kriz çıktı! Yarışmacılar bir birlerine girdi ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı resti çekti
Survivor All Star'da büyük kriz çıktı! Yarışmacılar bir birlerine girdi ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı resti çekti

Survivor All Star'da büyük kriz çıktı! Yarışmacılar bir birlerine girdi ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı resti çekti

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star'da eski sevgili Barış ve Nisa arasında bir gerginlik yaşandı. Barış'la tartışan Yağmur'a seslenen Nisa, eski sevgilisi için "Onun seviyesine düşme" deyince tansiyon yükseldi.

A+A-

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star'da eski sevgili Barış ve Nisa içinde bir gerginlik yaşandı. Barış'la tartışan Yağmur'a seslenen Nisa, eski sevgilisi için "Onun seviyesine düşme" diyince tansiyon yükseldi.

1236.jpg

Survivor 2020'de mücadele eden ve yarışma bittikten sonra 6 ay aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, All Star 2022'de karşı takımlarda yarışmaya başladı. Evlilik yolunda giden ilişkileri olaylı bir şekilde biten ikili, yarışmada gerginlik yaşadı.

ÖDÜL OYUNUNDA GERGİNLİK

23456-001.jpg

Survivor'un dün akşam gösterilen bölümünde ödül oyununun heyecanı yaşanırken ünlüler takımından Barış ile gönüllüler takımı içinde tartışma yaşandı. Barış'ın bir hareketine tepki yayınlayan Yağmur "Saygısızlık bu harbiden" dedi. Barış'ın "Benimle muhatap olma" sözlerine ise Yağmur "Hiç muhatabım değilsin. Ağzını bile açma. Merak etme seninle hiç muhatap olmak istemem" diyerek mukabil verdi.

NİSA'DAN BARIŞ'A TEPKİ

23672.jpg

Takım arkadaşı Yağmur'a seslenen Nisa ise Barış'ı kastederek "Boşver sen onun seviyesine düşme" dedi. Bu lafları duyan Barış ise "Kim söyledi onu? Sen mi?" diyerek seslendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.