1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor Aleyna’nın Sır gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı! Batuhan Gözyaşlarına Tutamadı! Aleyna Kalaycıoğlu’nun Sevgilisi Kim kaç yaşında?
Survivor Aleyna’nın Sır gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı! Batuhan Gözyaşlarına Tutamadı! Aleyna Kalaycıoğlu’nun Sevgilisi Kim kaç yaşında?

Survivor Aleyna’nın Sır gibi Sakladığı Sevgilisi Ortaya Çıktı! Batuhan Gözyaşlarına Tutamadı! Aleyna Kalaycıoğlu’nun Sevgilisi Kim kaç yaşında?

Survivor 2021'in tartışmasız en beğenilen kadın yarışmacılarından olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı. Survivor Aleyna’nın sevgilisi meğer o ünlü şarkıcıymış. İşte ayrıntılar…

A+A-

Survivor 2021'in tartışmasız en beğenilen kadın yarışmacılarından olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı. Survivor Aleyna’nın sevgilisi meğer o ünlü şarkıcıymış. İşte ayrıntılar…

14 sezondur ekranlarda yayımlanan Survivor yine adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yapmış olduğu yarışma çok büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Programın her ayrıntısı büyük rağbet görüyor. Her sene olduğu gibi bu sene da Survivor yarışmacıları izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Survivor 2021’in bu sene en çok konuşulan ve hayatı merak edilen ismi Aleyna Kalyacıoğlu oldu diyebiliriz. Hayranları Aleyna ile alakalı tüm ayrıntıları yakından takip ediyor. Aleyna’nın adı yarışmada Batuhan Karacakaya ile aşk iddialarına karışmıştı. Bu olay büyük yankı uyandırmıştı. Hatta Batuhan ve Aleyna’nın Survivor dönüşü evleneceği bile söylenmişti. Ama Survivor Aleyna’nın sevgilisi ortaya çıktı. Aleyna’nın sevgilisi o ünlü şarkıcı. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu’nun sevgilisi kim? 

Survivor 2021’in en çok konuşulan kadın yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna’nın bu kadar konuşulma nedeni ise; adada önce Batuhan ile adının aşk iddialarına karışması bir de Ayşe Yüksel’in ailesi ile annesinin tartışması. Aleyna ile alakalı şimdi de şok bir brağbet ortaya çıktı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun sevgilisi meğer o ünlü şarkıcıymış.

Aleyna Kalaycıoğlu çok merak ediliyor. Survivor’ın bu kadar ses getiren ismi Aleyna’nın sevgilisi ortaya çıktı. Güzel yarışmacının sevgilisi ünlü şarkıcı Can Yüce olduğu iddia edildi. İkilinin beraber seslendirdikleri bir şarkıları bile var. İkilinin sevgilisi olup olmadığı net olmasa da, seslendirdikleri şarkı beğeni topladı.

Can Yüce kimdir?

Can Yüce 1996 senesinde İstanbul’da doğdu. Can Yüce müzisyen, şarkıcı, şarkı sözüyazarı, youtuber, senaryo yazarıdır. Aslen Iğdırlı olan Can Yüce, çocukluk yıllarını Iğdır’da geçirdikten sonra bir kez daha İstanbul’da dönmüştür.

Konuyla rağbetli siz ne düşünüyorsunuz? Herkes Aleyna’yı Batuhan ile yakıştırıyordu. Bakalım neler olacak? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayanız!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.