1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu! Kadroda sürprizler peş peşe geldi! Acun Ilıcalı'dan Öyle bir bomba açıklama geldi tarih verdi...
Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu! Kadroda sürprizler peş peşe geldi! Acun Ilıcalı'dan Öyle bir bomba açıklama geldi tarih verdi...

Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu! Kadroda sürprizler peş peşe geldi! Acun Ilıcalı'dan Öyle bir bomba açıklama geldi tarih verdi...

Geçtiğimiz günlerde AcunMedya Akademi'de öğrencilerle buluşan Acun Ilıcalı, konferans sonrası "Survivor 2022 All Star kadrosu" ile alakalı merak edilenlere açıklık getirdi. Kadronun belirlendiğini duyuran Ilıcalı, isimlerin yakında duyurulacağını açıkladı. İşte, Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu, açıklandı mı? Acun Ilıcalı tarih verdi..

A+A-

Survivor 2022 All Star kadrosu için gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Acun Ilıcalı tarafından gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Geri sayım devam ederken, sürpriz açıklamalar peş peşe geliyor. İşte, Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu, açıklandı mı?

Acun Ilıcalı tarih verdi...

TV8 ekranlarında yayınlacak Survivor 2022 All Star'da hangi isimlerin yer alacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak isimlerde bazı sürprizlerin olacağını dile getirdi. . Geçtiğimiz günlerde AcunMedya Akademi'de öğrencilerle buluşan Acun Ilıcalı, konferans sonrası "Survivor 2022 All Star kadrosu" ile alakalı merak edilenlere açıklık getirdi. Kadronun belirlendiğini duyuran Ilıcalı, isimlerin yakında duyurulacağını açıkladı. İşte, Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu, açıklandı mı? Acun Ilıcalı tarih verdi..

SURVİVOR ALL STAR 2022 YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

Survivor All Star 2022 sezonu heyecan ile beklenirken kadrosunda hangi yarışmacılar merak ediliyor. Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi'nde düzenlenen seminerde AcunMedya Akademi öğrencileriyle buluştu.

Konferans çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu?' Sorusuna yanıt verdi. Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi ya da salı günü açıklayacağız." dedi. Bu hafta içinde Survivor All Star kadrosunun açıklanması bekleniyor.

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2022 All Star ile alakalı olarak en çok merak edilen diğer konu ise yayın tarihi. Önceki sezonlara bakıldığı zaman, Survivor 2022 All Star'ın Ocak ayında başlayacağı düşünülüyor.

NAGİHAN'DAN 'ALL STAR' İTİRAFI

Geçtiğimiz ay 'Survivor All Star 2022' yarışması için teklif aldığını açıklayan Nagihan Karadere, koronavirüse yakalandığı için görüşmeye gidemediğini söylemişti.

acunnnn.jpg

Milli atlet, "İkinci aşımı oldum, hemen ardından Covid oldum. Sporcu olduğum için herhalde koronovirüsü hafif atlattım. Evde kitap okuyarak bu süreci geçirdim. Survivor gitme durumum olursa hemen sapasağlam antrenmanlara başlarım" demişti.

Survivor 2020'de Cemal Can Canseven'den daha az SMS alarak yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Barış Murat Yağcı da yarışmanın yeni sezonuyla ilgili flaş bir açıklamaya imza atmıştı.

30 yaşındaki oyuncu, "Survivor All Star 2022 yarışmasına katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O nedenle çok heyecanlıyım" demişti.

TURABİ SURVİVOR ALL STAR'A KATILACAK MI?

TV8 ekranlarının en çok izlenen programı Survivor'da All Star heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı. Yeni bölümlerde ekran olacağı iddia edilen Turabi de sosyal ağ hesabından hakkındaki söylentilere yanıt verdi. Ilıcalı, "Survivor 2022 All Star kadrosu" ile alakalı açıklama yapmıştı. Ilıcalı, "Kadrolar belli oldu, yakın zamanda muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecan ile beklemekteyim" demişti.

"SURVİVOR'DAN MI EMEKLİ OLACAKSIN?"

Herkes Survivor All Star yarışmacıları kimler merak ederken Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu. Çamkıran'ın paylaşımı sonrası sosyal ağ kullanıcıları "Bir daha mı? Survivor'dan emekli mi olacaksın?" eleştirisinde bulundu.

"HER ŞEYİMİ SURVİVOR'A BORÇLUYUM"

Turabi paylaşımında şunları söyledi:

"Her şeyimi Survivor'a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberiniz yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.