1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor 18 Ocak Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3. Eleme adayı izleyenleri şoke etti…
Survivor 18 Ocak Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3. Eleme adayı izleyenleri şoke etti…

Survivor 18 Ocak Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3. Eleme adayı izleyenleri şoke etti…

Survivor 18 Ocak ekranlara gelirken tüm TV8 program hayranları bu akşam dokunulmazlık oyunu kim kazanacak merak ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımının Sancakay’ı yazmasının ardından üçüncü eleme adayının kim olacağı bir hayli merak ediliyor.

A+A-

Dün neler oldu?

Gönüllüler takımı daha kız bir kere bile oyuna çıkmadan İlayda’yı ünlüler takımına göndermişlerdi. Oy kararı ile verdikleri İlayda’nın geçişi ardından bu sefer de ünlüleri eleştirmeye devam ediyorlar. İlayda geçtiğimiz hafta iki üç oyuna çıkıp hepsinde de ikişer sayı almıştı. Fakat dünkü bölümde herkese yenilen Hanzade’ye bile oyun verdi. Ünlüler takımında en çok oyu alarak potaya giden ilk ismin İlayda olması gönüllü takımının bu kadar oyun kazanan bir kızı potaya göndermelerini eleştirmelerine neden oldu. Survivor ikinci haftasının üçüncü dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geliyor. Hem su sporunun hem hızın hem de atışların iyi olması gereken bir oyunda Sancakay’ın yaptığı yorumlar adeta şok etkisi yarattı. Kendi takımının onun oyun alması karşısında üzüldüğü iddiası ile gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Dokunulmazlık oyunu sırasında Ayşe su da ters yöne giderken çok geride kalmasına neden oldu. İlayda da adeta kendisini kaydırak kayıyor gibi davranması oyunda çok geride kalmasına neden oluyordu. Batuhan su da çok hızlı gitmesinin avantajlarını kullanırken bu ödül oyununu kim kazacak bir hayli merak ediliyor.

18 Ocak dokunulmazlık oyunu…

Survivor 18 Ocak ünlüler gönüllüler bu haftanın son dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geliyor. Bu haftanın son dokunulmazlık oyunu için ünlüler gönüllüler kıyasıya yarışmaya devam ediyor.

Eleme konseyi…

Ünlüler gönüllüler konsepti ile ekranlara gelen Survivor bu sezon da dikkatleri çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sena’nın elenmesinin ardından yapılan ikinci konseyde eleme adayının kim olacağı merakla bekleniyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında her an gerginlikler daha da artış göstermeye devam ederken bir yandan gönüllüler takımı kendi içlerinde de gerginlik yaşamaya devam ediyor. Ada konseyi büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.