1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Survivor 100. Bölüm fragmanı, Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?
Survivor 100. Bölüm fragmanı, Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 100. Bölüm fragmanı, Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 99. Bölümü TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Survivor 2020 Gönüllüler ve Ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu kıyasıya zorlu ve eğlenceli oldu. Survivor’da ilk eleme adayını ada konseyinde Proğramın sunucu Acun Ilıcalı söyledi. Survivor 100. Bölüm fragmanı yayınlandı işte survivor ile alakalı son dakika haberleri….

A+A-

Survivor 100. Bölüm fragmanı yayınlandı Survivor 99. Bölümü TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Survivor 2020 Gönüllüler ve Ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu kıyasıya zorlu ve eğlenceli oldu. Survivor’da ilk eleme adayını ada konseyinde Proğramın sunucu Acun Ilıcalı söyledi. İşte survivor ile alakalı son dakika haberleri….

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor hayranlarının merak ettiği soruların başında gelen, survivor dokunulmazlık oyununın kazanının kim olduğu izleyemeyenler için merak konusu oldu. Bu akşam TV 8 ekranlarında yayınlanan çeyrek finale yarışmacıların adını yazdırmak istemesi ve verdikleri mücadele ile heyecan doruktaydı.

Survivor finale doğru giderken, dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya zorlu mücadeler verdi. 6 Haziran Survivor son bölüm’de yaşananlar…

EVRİM ile SERCAN ARASINDA GERGİNLİK

Evrim ile Sercan dokunulmazlık oyununda finalde karşı karşıya geldiler. Dokunulmazlık oyununu Sercan’ın kazanması ile Evrim ile arasında gergin anlar oldu. İki yarışmacının takım arkadaşları ortamı sakinleştirmesi ile gergin anlar son buldu.

SURVİVOR 2020 YENİ BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

Survivor 2020 de yeni dönemin ilk dokunulmazlık oyunu yeni bölümde oynandı. Ünlüler ile Gönüller olarak formatta oynanan yarışmanın Mavi takım ve Kırmızı takım olarak iki takım oluşturuldu.

Survivor 2020 son bölümde ilk defa oynanan dokunulmazlık oyununda iki takım karşı karşıya gelerek soluksuz heyecanlı bir oyun çıkardılar. Dokunulmazlık oyununu Survivor 2020 de Kırmızı Takım haftanın kazanan takımı belli oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020 yeni bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. 6 Haziran 2020 tarihli Survivor 99. bölümde Kırmızı takım ile Mavi takım arasında nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Oyunu 10'a 8 skorla kazanan Kırmızı takım oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları için ada konseyinde ilk olarak halk oylaması yapıldı. Sonrasında ise Mavi takım yarışmacıları, eleme adayı olacak ismi yazdılar. Ada konseyi öncesinde aldıkları karara göre Mavi takımda adı dört kere yazılan Cemal Can, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR 2020 - 100. BÖLÜM FRAGMANI

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.