1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sürpriz Aşk! Murat Boz Gönlünü Melis İşiten’e Mi Kaptırdı? Melis İşiten Kimdir?
Sürpriz Aşk! Murat Boz Gönlünü Melis İşiten’e Mi Kaptırdı? Melis İşiten Kimdir?

Sürpriz Aşk! Murat Boz Gönlünü Melis İşiten’e Mi Kaptırdı? Melis İşiten Kimdir?

Aslı Enver ile gündemden düşmeyen bir aşk yaşayan Murat Boz’un adı, oyuncu ve oyuncu koçluğu yapan Melis İşiten ile aşk dedikodularına karıştı. Detaylar haberin devamında…

A+A-

Aslı Enver ile gündemden düşmeyen bir aşk yaşayan Murat Boz’un adı, oyuncu ve oyuncu koçluğu yapan Melis İşiten ile aşk dedikodularına karıştı. 

Aslı Enver Aşkı Bitti!

2018 yılından beri bir dargın bir barışık devam eden Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisi, 2020 yılının ilk aylarında bitmişti. Bir süredir adı bazı isimlerle aşk dedikodularına karıştıysa da, Murat Boz bunların hiç birini doğrulamadı.

Murat Boz ve Melis İşiten Birlikte Mi?

Instagram hesabında birbirini takip etmeyen ikilinin birbirlerinin fotoğraflarını beğenmeye başlamaları, ünlü şarkıcının hayranlarının gözünden kaçmadı. Murat Boz’un Melis İşiten’in fotoğraflarını beğenmesinin ardından, İşiten de yakışıklı şarkıcının fotoğraflarını beğenmeye başladı. İkili, henüz birbirlerini takibe almadı.

Karşılıklı beğeniler, “Acaba, birlikteler mi?” sorusunu akıllara getirse de, şimdilik her iki taraf da haberle ilgili sessizliğini koruyor. Murat Boz’un adı, Mayıs ayında Burcu Bakdur ile de anılmıştı.

Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu Da Birlikte Anılmıştı

Bir dargın bir barışık devam eden Murat Boz – Aslı Enver aşkına son nokta konulduktan sonra, eski çiftin ismi pek çok isimle de anıldı.

Magazin gündemine düşen aşk haberlerinden biri de Aslı Enver- Uraz Kaygılaroğlu aşkı dedikodusuydu. Bir dönem, ikilinin birlikte tatil yaptığı ancak anlaşamadıkları için ilişkilerinin sonlandığı konuşulmuştu. Bugünlerde, Aslı Enver’in eski sevgilisi Murat Boz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten’in birlikte olduğu konuşuluyor.

Melis İşiten Kimdir?

2014 yılında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile dünya evine giren ve bu evlilikten Ada isimli bir kızı olan Melis İşiten, 2019 yılında evliliğini noktaladı.

Oyuncu ve oyuncu koçluğu yapan İşiten, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversitede, konservatuvarı seçti ve tiyatro eğitimi aldı. Tiyatro eğitiminin ardından oyuncu koçluğu olarak kariyerine devam eden Melis İşiten, her fırsatta sahnede ve kamera karşısında olmayı çok sevdiğini dile getirdi. Oyuncu, bazı televizyon projelerinde de rol aldı:

  • Reaksiyon (2014)
  • Evli ve Öfkeli (2015)
  • Yedi Güzel Adam (2014)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.