1. HABERLER

  2. OYUN

  3. Surgeon Simulator 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu…! Oyunun Yeni Seviye Editörü Açıklandı!
Surgeon Simulator 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu…! Oyunun Yeni Seviye Editörü Açıklandı!

Surgeon Simulator 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu…! Oyunun Yeni Seviye Editörü Açıklandı!

Oynayanların çok sevdiği Surgeon Simulator’ın ikincisi merakla bekleniyordu. Sevilen ameliyat oyununun ikincisi olan Surgeon Simulator 2 hakkında yeni haberler geldi. Oyunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Surgeon Simulator 2 hangi tarihte çıkacak? Oyunun yeni seviye editörü kim? Soruların cevapları haberimizin devamında.

A+A-

Bir ameliyat simülasyon oyunu olan Surgeon Simulator 19 Nisan 2013 tarihinde oyuncularla ilk kez buluşmuştu. Oynayanların çok sevdiği Surgeon Simulator’ın ikincisi merakla bekleniyordu. Sevilen ameliyat oyununun ikincisi olan Surgeon Simulator 2 hakkında yeni haberler geldi. Oyunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Surgeon Simulator 2 hangi tarihte çıkacak? Oyunun yeni seviye editörü kim? 

Özellikle hayallerinde doktor olmak isteyenlerin çok sevdiği Surgeon Simulator bir ameliyathanede bulunma olanağı sağlıyor. Sevilen oyun çıktığı tarihten bu yana hızlı bir şekilde büyüdü. Oynayanlara titiz ve dikkatlice yapılan bir ameliyat sunuyor oyun. Tercihi baltayla kafatası açmak olanlar ise bu şekilde yapabiliyorlar beyin ameliyatnlarını. Uzunca bir bekleyişin ardından Surgeon Simulator oyunun ikincisi sevenleriyle buluşacak.

Yeni fragmanı yayınlanan Surgeon Simulator 2’de birçok değişiklik yapıldığı görülebiliyor. Fragmandan anlaşıldığı üzere çok daha kapsamlı bir oyun olacak Surgeon Simulator 2.  Oyunun geliştiricisi olan Bossa Studios oyunda yeni modlar sunarak, oyunu oynayanları memnun etmeyi amaçlamış belli ki.

Yayınlanan yeni modla oyunun seviye editörü de belli olmuş oldu. Aynı zamanda bize olası mekânlar hakkında da bilgi verdi. Yeni seviye editörüyle artık ameliyatları bowling salonları, gece kulüpleri ve lüks restoranlargibi mekânlarda gerçekleştirmek mümkün. Ameliyatlar Surgeon Simulator 2 ile artık 3 kişi ortaklaşa yapılabilecek. Yani oyunun oldukça ilginç olacağı zaten daha önceden belliydi ama 4 kişi bir arada yapılacak bir ameliyatın nasıl olacağını kestirmek bir hayli zor. Daha önceden alışık olmadığımız bir şey olacağıysa kesin.

Surgeon Simulator 2Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yayınlanan bilgiler yeni fragmanla sınırlı değil. Oyunun çıkış tarihi de Bossa Studios tarafından açıklandı. Surgeon Simulator 2, 27 Ağustos tarihinde Epic Games Store kapsamında satışa çıkarılarak nihayet bekleyenlerini sevindirecek. Fakat oyunu bu tarihe kadar beklemek şart değil. Ön siparişle daha erken oynama imkanını elde edebilirsiniz. Ön sipariş ettiyseniz oyunu 20 gün daha erken oynama şansını elde edeceksiniz. Sadece ön sipariş eden oyunculara yönelik 7-8 Ağustos’ta bir beta deneyimi yaşatılacağı da Bossa Studios tarafından müjdelendi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.