1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Haftanın Şanslı Rakamları!
Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Haftanın Şanslı Rakamları!

Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Haftanın Şanslı Rakamları!

Süper Loto çekilişine dair sonuçlar heyecanla sevenleri tarafından takip ediliyor. Herkesin merakla beklediği Süper Loto çekilişi bu akşam canlı yayın ile açıklandı. Milli piyango çekilişi saat 21.30 sularında gerçekleştirildi. Canlı olarak gerçekleştirilen çekilişte tüm şans oyunu severler heyecanla ekrana çıkacak olan rakamları bekledi.

A+A-

Canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinde günün şanslı numaraları belli oldu. İşte o şanslı numaralar 3,8,33,37,38 ve 44 oldu. Süper Loto sonuç sorgulamaları çekilişin ardından kimi şans oyunu severlerin yüzü gülerken kiminin tüm hayalleri ne yazık ki suya düşmek zorunda kaldı.

Süper Loto Sonuçları Belli Oldu

Süper loto sonuçları bugün akşam saat 21.30’da belli oldu. Bugün çekilen Süper Loto çekilişinde şanslı numaralar 3,8,33,37,38 ve 44 oldu. Süper Loto çekilişleri haftanın üç günü Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21.30’da çekiliyor.

Süper Loto Kuralları

Süper Loto 1 ile 60 sayıları arasından toplam 6 adet sayının tahmin edilmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto’da en az 2 en fazla ise 6 adet sayıyı doğru tahmin etmeniz gerekir. Doğru tahminlerinizin sonucunda farklı miktarlarda ikramiye kazanabilme şansınız oluyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara sayısına göre farklılıklar gösterebiliyor.

Süper Loto oynayanlar bulunan kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayide bulunan görevliye söyleyerek de kupon yapabilir. Ya da bayi de bulunan görevliye sen doldur diyerek ondan tahmin etmesini isteyebilir. Süper Loto 18 yaşından büyük herkesin oynayabildiği bir şans oyunudur. Süper Loto oyununda oynan her kolon fiyatı 3 TL olarak hesaplanır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.