1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Ligde İkinci Yarı Başlıyor
Süper Ligde İkinci Yarı Başlıyor

Süper Ligde İkinci Yarı Başlıyor

Yaklaşık 2 hafta ara verilen Türkiye Süper Liginde ikinci yarı düşme hattını yakından ilgilendiren Ankaragücü ile Konyaspor arasında oynanan maç ile başladı.

A+A-

Ülkemizde ki 15 günlük futbol arası son yılların aksine oldukça sakin geçti. Galatasaray dışında kalan büyüklerin harcama limiti dolayısıyla transferde sessiz kalmaları ile birlikte uzun yıllar sonra ilk defa hareketsiz bir devre arası transfer dönemi geçirildi.

Beşiktaş henüz transfer yapmaz iken, Fenerbahçe yeterliliği oldukça tartışıla Falette transferi yaparken devre arasın transferinin en hareketi takımı Galatasaray oldu. Şu ana kadar 3 transferi açıklayan Galatasaray 3 transferi de en kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Ara transferde yaşanan sessizlik ise en çok Sivasspor yaradı. Şuan Başakşehir’in 4, Trabzonspor’un 5, Fenerbahçe’nin 6 ve Beşiktaş’ın 7 ve Galatasaray’ın 10 puan önünde olan Sivasspor’un takımların eksik noktalarına transfer yapamaması ile şampiyonluk şansının oldukça arttırdığı ifade ediliyor.

En Haraketli Takım Galatasaray

Ligin ilk yarısında tam anlamıyla tarihinin en kötü ilk yarı performansı gösteren Galatasaray yaptığı transferlerle ve sakat olan oyuncuları Falcao ve Emre Akbaba’nın takıma katılımı ile en çok güç kazanan takım olduğu belirtiliyor.

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe Gaziantep takımına konuk olurken, Beşiktaş Sivasspor’u Galatasaray’da evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Özellikle Beşiktaş cephesi için Sivasspor maçı ligin geri kalanı için kritik bir önem arz ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.