1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sunucu Ece Erken’den Sahte Paylaşım İtirafı
Sunucu Ece Erken’den Sahte Paylaşım İtirafı

Sunucu Ece Erken’den Sahte Paylaşım İtirafı

Başarılı sunucu Ece Erken’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sanki kendisine gelmiş gibi paylaştığı görselin gerçeğinin ortaya çıkması ile oldukça konuşulmuştu.

A+A-

 

Başarılı ve güzel sunucu Ece Erken geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından içerisinde ‘’E’’ harfi ile güller yazılmış bir görseli paylaşmış ve bu jesti yapan kişiye teşekkür etmişti.

Fakat Ece Erken’in bu paylaşımı meraklı bir takipçisinin gözünden kaçmamış ve Ece Erken’in sanki kendisine gönderilmiş bir hediyenin görseli gibi paylaştığı resmin orijinalini bularak sosyal medyadan yayınlanmıştı.

Ece Erken’in bu sahte paylaşımı magazin camiasında uzun süre konuşulmuş ve kimileri tarafından yoğun bir şekilde eleştirilmişti. Ece Erken konu ile ilgili olarak uzun bir aradan sonra sessizliğini bozarak açıklama yaptığı görüldü.

Sahte Paylaşım Kıskandırılmak İçin Yapılmış

Ece Erken, sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi. Erken, paylaşımı birini kıskandırmak için yaptığını ve bu yaptığının işe yaradığını belirti.

Fakat başarılı sunucunun başka bir yarıntı vermemesi ve kısa bir açıklama yapması birçok kişi için samimiyetten oldukça uzak olarak görüldü. Konu ile ilgili olarak sosyal medyada yapılan yorumlarda ise herkesin hayatında böyle küçük sahtelikler yapmış olduğuna vurgu yapılarak bu hareketin çok fazla abartılmaması gerektiği ifade ediliyor.

Hatta birçok kişi ünlülerin birçok konuşa böyle sahteliklere başvurduğunu Ece Erken’in yaptığı davranışın bu anlamda çok daha masum olduğunu ifade ettikleri görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.