1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK ve Bağ-Kur hiç farketmez milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 10.000 TL’ye kadar nakit paranız anında hazır!
SSK ve Bağ-Kur hiç farketmez milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 10.000 TL’ye kadar nakit paranız anında hazır!

SSK ve Bağ-Kur hiç farketmez milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 10.000 TL’ye kadar nakit paranız anında hazır!

Milyonlarca emeklinin Temmuz zammıyla ilgili haberler gündemi uzun süre meşgul etti ve 2023 yılının ilk yarısında emekli vatandaşlara verilen yüzde 25'lik zam oranı Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı. Bu zam haberinin ardından emeklilere bir bankadan kredi fırsatı sunuldu.

A+A-

Milyonlarca emeklinin Temmuz zammıyla ilgili haberler gündemi uzun süre meşgul etti ve 2023 yılının ilk yarısında emekli vatandaşlara verilen yüzde 25'lik zam oranı Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı. Bu zam haberinin ardından emeklilere bir bankadan kredi fırsatı sunuldu.

Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber şu anda duyuruldu. SSK veya Bağ-Kur fark etmeksizin, emeklilere özel ihtiyaç kredisi imkanı TEB'de sunuluyor. Emekli vatandaşlar, bu haberin detaylarını büyük bir merakla araştırıyorlar. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hemen alabilir ve nakit ihtiyaçlarınıza hızlı ve anında çözüm bulabilirsiniz. İşte TEB'in emeklilere sunduğu kredi fırsatı ve başvurularla ilgili tüm detaylar...

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ FIRSATI

Emekliler, Temmuz 2023 dönemindeki maaş zammı oranlarını öğrendiler. Emeklilerin maaşlarına yüzde 25'lik zam yapıldı. Maaş zammıyla ilgili uzun süren tartışmaların ardından TEB'den kaçırılmayacak bir kredi fırsatı doğdu. TEB, SSK veya Bağ-Kur fark etmeksizin, tüm emekli vatandaşların bu kredi imkanından faydalanmasını sağlıyor. Emeklilere özel olan bu kredi imkanından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, başvuru detaylarını ve ihtiyaç kredisi için gereken şartları merak ediyorlar.

KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

TEB, emekli vatandaşları düşünerek 3 ay ertelemeli özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Düşük faizli kredi imkanı sunan banka, yüzde 2,89 faiz oranıyla 10 bin TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sağlıyor. Ayrıca, kredi taksitlerinizi öderken 3 aya kadar ertelemeyi tercih edebilirsiniz. Kredi başvuruları TEB şubeleri veya dijital platformlar üzerinden yapılabilmektedir. Ancak kredi onayı, kredi kullanımı ve faiz oranlarında değişiklik yapma yetkisi tamamen bankaya aittir.

EMEKLİ MAAŞINI TEB'E TAŞIYANLARA KREDİ İMKANI

TEB, emekli maaşını bankaya taşıyan veya emekli maaşını TEB'den alanlara özel kredi imkanı sunuyor. TEB'den emekli maaşı alan veya maaşını TEB'e taşıyan kişiler bu kredi fırsatından yararlanabilirler. Kredi detaylarında ödeme ertelemesi ve faiz oranlarına dikkat etmek gerekmektedir. TEB'in sunduğu kredi seçeneğinde, ödeme planınızı 3 ay ertelemek mümkündür. Bu süre boyunca ertelemeli taksitler için faiz uygulanacaktır. Bu dönem, toplam vade süresine eklenecektir. Tahsis ücreti, kredi tutarının yüzde 0,5'i olarak belirlenmiştir ve faiz oranları ile vade süresi, müşterinin tercihine bağlı olarak değişebilmektedir.

DETAYLI BİLGİLER TEB ŞUBELERİNDE

TEB tarafından sunulan emekliye özel ihtiyaç kredisi fırsatı, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir avantaj sağlayacaktır. Emekli vatandaşlar, bu kredi imkanıyla maddi açıdan rahatlama sağlayacaklardır. Ancak bu krediyi kullanmadan önce, emekli vatandaşların krediyle ilgili tüm detayları incelemeleri ve koşulları anlamaları gerekmektedir. Bu nedenle, kredi imkanından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların TEB şubelerine başvurarak veya dijital kanallar üzerinden daha fazla ve daha detaylı bilgi edinmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.