1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük müjde! Seçim öncesi Karşılıksız 14.000 TL devlet desteği verilecek!
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük müjde! Seçim öncesi Karşılıksız 14.000 TL devlet desteği verilecek!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük müjde! Seçim öncesi Karşılıksız 14.000 TL devlet desteği verilecek!

Seçimin ikinci turu için geri sayım devam ederken, emekliler için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli için bir son dakika duyurusu daha yapıldı. Seçim öncesi başvuru şartı bulunan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 14 bin TL ödeme yapılacak. Ödemeden yararlanmak isteyenlerin 5 gün içinde belirlenen yerlere başvurularını yapmaları gerekmektedir.

A+A-

Seçimin ikinci turu için geri sayım devam ederken, emekliler için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli için bir son dakika duyurusu daha yapıldı. Seçim öncesi başvuru şartı bulunan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 14 bin TL ödeme yapılacak. Ödemeden yararlanmak isteyenlerin 5 gün içinde belirlenen yerlere başvurularını yapmaları gerekmektedir. Emekliler için seçim öncesi son ödemeye ilişkin tüm detaylar haberimizin devamında...

Emekli vatandaşlara yapılan ödemeler durmuyor. Geçen ay itibarıyla 2 milyondan fazla Erken Emeklilik (EYT) sahibi kişi emeklilik hakkını elde etti. Meclis'ten geçen yasa ile milyonlarca emekli sadece emekli maaşını değil, seçim öncesi sürpriz ödemeyi de alacak.

Emekliler, seçimin ikinci turundan hemen önce 14 bin 150 TL alacak. Bu parayı almanız için sürpriz bir duyuru yapıldı. İşte SSK'lı, Bağ-Kur'lu ya da Emekli Sandığı fark etmeksizin hesabınıza yatırılacak tutar...

EMEKLİLER MAAŞLARINI SEÇİM ÖNCESİNDE ALACAK!

Yapılan ödeme ile emeklilere ortalama 14.000 TL sağlanması bekleniyor. Bu, bankaların sunduğu promosyon tekliflerinden kaynaklanmaktadır. Çok önceden duyurulan kampanyalar için 28 Mayıs'ı beklemenize gerek kalmayacak.

EMEKLİLER NE KADAR PROMOSYON ALACAK?

Emekliler için promosyon ödemesi, emekli maaşı miktarına göre değişebilir. Emekli maaşınızın miktarına göre ek terfi hakkı kazanırsınız. Aşağıdaki liste, emekli maaşınıza göre ne kadar terfi alacağınızı göstermektedir:

3.500 TL'ye kadar emekli maaşı: 5.100 TL

3.500 TL - 7.500 TL arası emekli maaşı: 5.950 TL

7.500 TL - 10.000 TL arası emekli maaşı: 7.650 TL

10.000 TL ve üzeri emekli maaşları: 8.500 TL

Emekli aylığınıza göre ortalama 7.650 TL alacağınızı varsayarsak, 7.500 TL asgari emekli aylığı alıyorsanız, Mayıs ayı toplam ödemeniz 14.150 TL olacaktır. Bunu göz önünde bulundurarak Mayıs ayı sonuna kadar hesabınızdan paranızı çekebileceksiniz.

SEÇİM ÖNCESİ DÖNEME AYKIRI!

Emeklilik tahsis numaranızdan da etkilenecek olan ödeme tarihi, ikinci tur seçimlerden önceki bir zaman dilimine denk gelecektir. ING Bank'ın promosyon kampanyasına katıldıysanız, ilk emekli maaşınıza en az 7.650 TL ek ödeme bekleyebilirsiniz. Emekli maaşınız 10.000 TL ve üzeri ise hesabınıza 8.500 TL'lik bir ödeme havalesi yapılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.