1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu Emeklilere Büyük Müjde... Başvurular Başladı: ATM'den Anında 1500 TL ile 2500 TL Alabilirsiniz...
SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu Emeklilere Büyük Müjde... Başvurular Başladı: ATM'den Anında 1500 TL ile 2500 TL Alabilirsiniz...

SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu Emeklilere Büyük Müjde... Başvurular Başladı: ATM'den Anında 1500 TL ile 2500 TL Alabilirsiniz...

Özel ve kamu bankaları ortalama olarak 13 milyonun üzerinde olan emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Geçimlerini emekli aylıkları ile karşılayan vatandaşlara Halkbank bir müjde daha verdi. Kaynak: SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu Emeklilere Müjde... Başvurular Başladı: ATM'den Anında 1500 TL ile 2500 TL Alabileceksiniz...

A+A-

Özel ve kamu bankaları ortalama olarak 13 milyonun üzerinde olan emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Geçimlerini emekli aylıkları ile karşılayan vatandaşlara Halkbank bir müjde daha verdi.

Eğer maaşlarını Halkbank ile almak için üç yılı kapsayan bir taahhütname verirlerse ek olarak 500, 1500 ve 2500 TL promosyon ödemeleri verilecek. Vatandaşlar bir yandan da bu haklardan yararlanmak için Halkbank tarafından verilecek promosyon ödemeleri hakkında detayları araştırmaya devam ediyor. Emekli vatandaşların bu ödemelerden yararlanması için hangi şartları taşımaları gerekiyor? SGK – SSK ve Bağkur ile emekli olan vatandaşlara tam 500, 1500 ve 2500 TL promosyon ödemeleri verilecek. İşte Halkbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

SGK – SSK ve Bağkur statüleri ile emekli olan vatandaşlara Halkbank şu an 500, 1500 ve 2500 TL promosyon ödemeleri sunacak. Bu durum emekli vatandaşların en çok araştırdıkları konulardan bir tanesi oldu. Milyonlarca emekli vatandaşı bir hayli yakından ilgilendiriyor olması herkes tarafından araştırılmasına da neden oldu.

SGK – SSK ve Bağkur kapsamında emekli olan vatandaşlar 500, 1500 ve 2500 TL ödemelerin nasıl alınacak olduğu ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun için tüm detayları sizlere özel derledik. ATM ile anında alabileceğiniz ödemeler Halkbank tarafından müşterileri için özel olarak sunuluyor. Emekli maaşları kapsamında verilen 500, 1500 ve 2500 TL ödemeler hangi şartlar ile neye göre belirlemeler ile verilecek? İşte Halkbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Emekli promosyon ödemelerinden kimler yararlanabilecek?

SGK – SSK ve Bağkur kapsamında emekli olan vatandaşlar eğer maaşlarını Halkbank ile almayı tercih ederse bu haklardan yararlanabilecekler. Bir yandan da maaş transferi yapan tüm SGK – SSK ve bağkur emeklileri de maaşlarını tam 3 yıl boyunca Halkbank ile almak için taahhüt verirlerse de bu taahhüt karşılığında bankalardan promosyon ödemesi alabilecekler. Emekli maaşlarını Halkbank içine transfer edenler de ilk maaşlarının Halkbank üzerinden almaları ile promosyon ödemelerini de alacaklar.

Promosyon ödemeleri ne kadar verilecek ve miktarlar neye göre belirlenecek?

Halkbank promosyon ödemeleri; SGK – SSK ve bağkur kapsamında emekli olan vatandaşlar için 500, 1500 ve 2500 TL olarak belirlenecek. Kimlerin ne kadar alacak olduğu ise maaş tutarlarına göre belirlenecek. Bunlar;

  1. Aylık olarak 1500 TL altında emekli maaşı alan bir emekli eğer Halkbank’tan almak için üç yıllık taahhütname imzalarsa 500 TL promosyon ödemesi alacak.
  2. Aylık olarak 1500 TL ve 2500 TL arasında emekli maaşı alan bir emekli eğer Halkbank’tan almak için üç yıllık taahhütname imzalarsa 625 TL promosyon ödemesi alacak.
  3. Aylık olarak 2500 TL üstünde emekli maaşı alan bir emekli eğer Halkbank’tan almak için üç yıllık taahhütname imzalarsa 750 TL promosyon ödemesi alacak.

Promosyon ödemeleri için nasıl başvuru yapılır?

Promosyon ödemelerinden yararlanmak için vatandaşların ilk olarak başvuru yapması gerekir. Başvuru adımları ile tüm Halkbank şubelerinden yapılacaktır. Tabi ki bunların yanı sıra 7 gün 24 saat boyunca istenen her an Halkbank ATM ile yapılabileceği gibi, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hatlarını arayarak da anlık olarak gerçekleştirilebilir.

Halkbank emekli maaş müşterileri için 750 TL ye varan promosyon ödüyor…

Emekli vatandaşlar tam üç yıl boyunca maaşlarını Halkbank ile almak için söz vermesi gerekir. Maaşlarını buradan almaya başlayan emekliler için yapıla promosyon ödeme uygulaması ise SGK ile protokol imzalamış olan Halkbank emekli maaş müşterilerine 750 TL ye varan promosyon ödemeleri ile yer alıyor. Bankadan gelen açıklama detaylarına göre;

  1. Emekli maaşları 1500 TL altında yer alanlar eğer 3 yıl boyunca bu bankadan maaş almak için taahhütname imzalarsa, taahhütname imzalaması karşısında 500 TL promosyon ödemesi verilecek.
  2. Emekli maaşları 1500 TL ve 2500 TL arasında yer alanlar eğer 3 yıl boyunca bu bankadan maaş almak için taahhütname imzalarsa, taahhütname imzalaması karşısında 625 TL promosyon ödemesi verilecek.
  3. Emekli maaşları 2500 TL üstünde yer alanlar eğer 3 yıl boyunca bu bankadan maaş almak için taahhütname imzalarsa, taahhütname imzalaması karşısında 750 TL promosyon ödemesi verilecek olduğu belirlendi.

Tek seferlik olarak verilecek ödemeler için vatandaşların banka şubelerine giderek üç yıl boyunca bu bankadan emekli maaşı almak için taahhütname vermesi gerekir.

Promosyon ödemeleri için başvurular nasıl yapılır?

Halkbank promosyon ödemesi almak için emekli vatandaşların ilk olarak başvuru yapması gerekir. Başvurular için;

  1. En yakın Halkbank şubelerine giderek şahsi başvurular
  2. Halkbank internet şubesi
  3. Halkbank ATM
  4. 0850 222 0 400 DİALOG kanalı arayarak istedikleri an yapabilecekler.

Emekli maaşlarını Halkbank üzerinden alanlara bir yandan 750 TL ye varan promosyon ödemeleri alacağı gibi bir yandan da yurt genelinde en yaygın şube ile ATM ağından maaş tutarlarının tamamı kadar çekme hakları veriliyor.

Nutuk.com.tr

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.