1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK Memur ve Bağkur Emeklilerine Son Dakika Müjdesi Verildi! Hesaplara 2100 TL Yatırılacak!
SSK Memur ve Bağkur Emeklilerine Son Dakika Müjdesi Verildi! Hesaplara 2100 TL Yatırılacak!

SSK Memur ve Bağkur Emeklilerine Son Dakika Müjdesi Verildi! Hesaplara 2100 TL Yatırılacak!

Eylül ayının son günlerinde emekliye müjdeli haber geldi! SSK, Bağkur ve Memur emeklilerinin hesaplarına bugün itibariyle 2100 TL yatırılıyor.

A+A-

Eylül ayı bitmeden emekliye müjdeli haber geldi! SSK, Bağkur ve Memur emeklilerinin hesaplarına bugün itibariyle 2100 TL yatırılıyor.

Tüm emekliler 2100 TL ödeme müjdesinden yararlanabilecekler. O bankadan emeklilere müjde gibi promosyon! 2100 TL nakit para ödemesi için müracaat koşulları ve tüm ayrıntılar haberimizde sizlerle...

Emeklilere müjde gibi haber geldi! Eylül-Ekim ayları içerisinde müracaat yapanlar tam 2100 TL promosyon ödemesinin sahibi olacaklar. O Banka tarafından yapılan son dakika açıklamasıyla tüm emeklilerin yararlanabileceği 2100 TL'lik promosyon paketi duyuruldu. Akbank, emeklilere, pahalışan hayat koşulları ve devam etmekte olan covid-19 pandemisi sebebiyle zorlaşan ekonomik süreçten geride bıraktığımız şimdilerde müjde gibi haberi duyurdu. Emekliler yalnızca bir şartla 2100 TL nakit promosyon ödemesini alabilecekler! Peki müracaat nasıl yapılır? Akbank'tan 2100 TL nakit promosyon ödemesi için tüm ayrıntılar haberimizin devamında sizlerle.

Akbank'tan Emekliye 2100 TL Ödeme Müjdesi

Bankalar arasında rekabet kızıştı! Emekli promosyon kampanyaları çerçevesinde son müjde Akbank'tan geldi. Akbank, emekli aylığını bankasına taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren tüm emeklilere 2100 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Ayrıca pek çok indirim ve kampanya da emekli aylığını Akbank'a taşıyan ve otomatik ödeme talimatı veren emeklilerin olacak! Akbank 2100 TL promosyon müjdesi!

Akbank bugün yapmış olduğu açıklamayla milyonlarca SSK, Bağkur ve Memur emeklisine promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. 30 Eylül 2021 tarihine kadar müracaat yapan tüm emekliler bu gün itibariyle 2100 TL nakit ödeme alabilecekler. 2100 TL'ye kadar promosyon ödemelerinin tutarı, emeklinin aldığı maaşa göre ve vereceği otomatik ödeme talimatlarına göre belirlenecek.

Akbank Emekli Promosyon Ödemesinin Şartları

Akbank'tan milyonlarca emekliyi sevince boğacak haber bugün geldi. 30 Eyül 2021'e kadar müracaat yapan tüm emekliler, yalnızca maaşlarını Akbank'a taşımaları halinde 2100 Tl nakit ödeme alabilecekler. Ancak bunun için bir takım şartlar aranıyor. İlk olarak emeklinin bizzat kendi bankası ve Akbank'a başvuru ederek ilgili evraklarıyla beraber maaşını taşıması yahut bunlara hiç gerek kalmadan E-Devlet sistemi üzerinden tek bir işlemle Akbank'a maaş taşıma işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Ayrıca emekli aylığını Akbank'a taşıyan tüm emeklilerin, maaşlarını Akbank'tan almaya 3 sene boyunca taahhüt vermeleri gerekiyor. Taahhüt veren tüm emekliler 2100 Tl'ye varan promosyon ödemesinden anında yararlanabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.