1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjde: Kurban bayramı ikramiye ödemesi net tarihi açıklandı…
SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjde: Kurban bayramı ikramiye ödemesi net tarihi açıklandı…

SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjde: Kurban bayramı ikramiye ödemesi net tarihi açıklandı…

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığı ile meydana gelen kabine toplantısı ardından korona virüs süreçleri ile ilgili olan son değerlendirmeler gelmeye başladı. Son zamanların en merak edilen konularından bir tanesi olan SSK, Bağkur ve memur emekli bayram ikramiye ödemeleri için de son dakika açıklamaları geldi. Emekliler için müjdeli haber de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ta

A+A-

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığı ile meydana gelen kabine toplantısı ardından korona virüs süreçleri ile ilgili olan son değerlendirmeler gelmeye başladı. Son zamanların en merak edilen konularından bir tanesi olan SSK, Bağkur ve memur emekli bayram ikramiye ödemeleri için de son dakika açıklamaları geldi. Emekliler için müjdeli haber de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından geldi.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan SSK, Bağkur ve memur emekli maaşları ile beraber bayram ikramiye ödemelerinin yatacak olduğu tarih hakkında açıklama yaptı. Kurban bayramı ikramiye ödemeleri ne zaman yatırılacak merak edilirken sonunda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından beklenen tarihe ait açıklama da geldi.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan açıklama…

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen açıklama sırasında; ‘’ Bu zorlu günlerde emekli olan vatandaşlarımız için tüm müjdeli haberleri vermek isterim. Emekli vatandaşlarımız için temmuz ayında aylıkları ile beraber bayram ikramiye ödemeleri de kurban bayramından önce ödenmiş olacak.

Ortalama olarak 12,7 milyon değerinde olan emekli için 12,3 milyar TL değerinde kurban bayramı ikramiye ödemesi olacak şekilde 38 milyar TL değerinde ödeme yapacağız. ‘’ şeklinde ifadeleri aktardı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hem maaşlar hem de kurban bayramı ikramiyesi ödemesi hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.