1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklilerine sevindiren haber! Bugünden itibaren Tahsis no’ya 17 bin 500 TL yatırılacak!
SSK, BAĞ-KUR, memur emeklilerine sevindiren haber! Bugünden itibaren Tahsis no’ya 17 bin 500 TL yatırılacak!

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklilerine sevindiren haber! Bugünden itibaren Tahsis no’ya 17 bin 500 TL yatırılacak!

Emekli maaşı alanlara son dakika haberi gece yarısı geldi. Maaşa ek ödeme yatacak. Tahsis No’ya göre yapılacak ek ödeme miktarı ise 17.500 TL olarak açıklandı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi olan herkes alabilecek. Ödemelere ilişkin açıklama yapıldı bir de sürpriz haber verildi. Emekliler, hem promosyon hem de 25.000 TL faizsiz kredi alabilecek.

A+A-

Emekli maaşı alanlara son dakika haberi gece yarısı geldi. Maaşa ek ödeme yatacak. Tahsis No’ya göre yapılacak ek ödeme miktarı ise 17.500 TL olarak açıklandı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi olan herkes alabilecek. Ödemelere ilişkin açıklama yapıldı bir de sürpriz haber verildi. Emekliler, hem promosyon hem de 25.000 TL faizsiz kredi alabilecek. Sürpriz haberi veren ise Akbank oldu. Yepyeni promosyon fırsatları ile müşterilerine güzel haberi veren ve emekliyi de davet eden Akbank, şartları ve ödeme tarihlerini de açıkladı. İşte Akbank Mayıs 2024 emekli promosyon ücretleri ve faizsiz emekli kredisi kampanyası…

16 milyon emekliye ek ödeme ve düşük faizli kredi desteği haberi geldi. Akbank’tan mayıs ayı fırsatları açıklandı. Emekliler, maaşlarını Akbank’a taşımaları ve 3 yıl kalma sözü vermeleri halinde çifte fırsattan yararlanacak. Yeni emekli paketini duyuran Akbank hem cömert hem de cazip teklifi ile milyonlarca emekliye kapısını açıyor. Akbank’ın yeni emekli promosyonu ve 25.000 TL faizsiz kredi kampanyası detayları haberimizde…

AKBANK’TAN EMEKLİYE BÜYÜK ÖDEME SÜRPRİZİ

Akbank, Mayıs ayında emekliler için kesenin ağzını açtı. SSK, Bağ-Kur ve 4C ayrımı olmadan emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar için ödenen promosyon miktarında önemli bir artış var. Banka, emekli müşterilerine maaşa ek ödeme miktarlarını resmen arsa çıkardı. Emekliler için verilecek yeni ödeme maaş aralığına göre değişiyor.

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara maaşa göre en az 10.000 TL ek para verilecek. En yüksek verilecek ödeme ise 15.000 TL oldu. Emeklinin hak sahipleri yani dul ve yetim aylığı alanlar ise maaşlarını Akbank’a taşımaları halinde 6500 TL promosyon alabilecek.

2500 TL EKSTRA PROMOSYON VAR

Akbank’ın emekliye sürprizi sadece promosyon ödemesi değil. Aynı zamanda emekli maaşını taşıyan ve Akbank’ın kredi kartını kullanan emeklilere ekstra 2500 TL de chip para ödemesi var. Böylece emekliler, maaşlarını Akbank’a taşıyarak toplam 17.500 TL ödeme alabiliyor.

EMEKLİYE ÖZEL 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Akbank, emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına da hemen çözüm sunuyor. Maaşını Akbank’a taşıyan ve ilk kez Akbanklı olan emekliler, bankanın uzun süreden beri devam eden faizsiz kredi desteğinden de yararlanabiliyor. Akbank, mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara tam 25.000 TL faizsiz kredi desteği veriyor.

BAŞVURU ÇOK KOLAY

4A 4B 4C emeklisi olanlar Akbank’a geçmek istediklerinde kolay başvuru imkanlarını da değerlendirebiliyor. Yapmanız gereken tek şey, Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ve ardından “yeni müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklamak. Sonrasında hemen hesap açma formunu doldurabilir ve kimlik teyidi için dijital asistan ile görüşmeye başlayabilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak istemeyenler ise Akbank şubelerinden ya da internet bankacılığından başvuru yapabilir. Başvuruyu takip eden 3 iş günü içinden Akbank’ın promosyon ödemesi IBAN numaranıza yatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.