1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR memur emeklilerine çifte bayram! Geri ödemesiz 7500 TL – 15.000 TL arası yardım yapılacak az önce açıklandı!
SSK BAĞ-KUR memur emeklilerine çifte bayram! Geri ödemesiz 7500 TL – 15.000 TL arası yardım yapılacak az önce açıklandı!

SSK BAĞ-KUR memur emeklilerine çifte bayram! Geri ödemesiz 7500 TL – 15.000 TL arası yardım yapılacak az önce açıklandı!

Emeklilere çifte bayram için sayılı gün kaldı. Hemen başvuru yapanlara 7500 TL – 15.000 TL arası yardım var. Tüm emekliler alabiliyor. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Nisan ayında emekliler evli çifte bayramı kutlayacaklar. Hem yeni emekliler hem de emekli olanlar yararlanabilecekleri 7.500 TL ile 15.000 TL arası yardım ödemesi alacaklar.

A+A-

Emeklilere çifte bayram için sayılı gün kaldı. Hemen başvuru yapanlara 7500 TL – 15.000 TL arası yardım var. Tüm emekliler alabiliyor. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Nisan ayında emekliler evli çifte bayramı kutlayacaklar.

Hem yeni emekliler hem de emekli olanlar yararlanabilecekleri 7.500 TL ile 15.000 TL arası yardım ödemesi alacaklar. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ya da EYT'li olmak farklı değil. Nisan ayının başından emekliler, çifte kazanç elde edecekler.

SSK, BAĞ-KUR, ve memur emeklileri için nisan ayı zam ayı olacak. Ramazan Bayramı'na geri sayım yaparken, emeklilerin doğumunu nisan olarak artacak. Gelen ilk bilgilere göre bayram ikramiyesi zammı ve tanıtım zammı yolunda. EYT'lilerin emekli olması, tüm emeklilere etkisi. Bankalar, promosyon ücretlerinde yapım planlarken, yeni süresi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Peki, emekliye ne kadar promosyon verilecek? Emekli bayram ikramiyesi zamlı ne kadar olacak?

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA BÜYÜK GELİŞME

EYT yasasının TBMM'de kabul edilmesiyle birlikte, milyonlarca vatandaş EYT ile emeklilik hakkını elde etti ve dilekçelerini vermeye başladı. EYT'liler, bir yandan emeklilik heyecanı yaşarken, bir yandan da bankaların yeni tanıtım rakamlarını yakından takip ediyorlar. Üstelik promosyon ücretleri sadece EYT'lileri ilgilendirmiyor. Aynı zamanda, SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi olan, yani emekliliğini eskiden almış olanlardan da bu ödemelerden faydalanacaklar. EYT ile birlikte promosyon ücretlerinde yaşanacak bir diziyle ilgili yeni gösteri ortaya çıkmaya başladı.

Bankalar, bir yandan kendi çalışmalarını yaparken, bir yandan da Sosyal Güvenlik Kurumu ile yeniden ofis oturmaya hazırlanıyorlar. EYT'lilere verilecek olan promosyonların en az 7.500 TL'den çıkması ve 15.000 TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Yani promosyonlar hemen hemen iki elde edilecek.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMI YOLDA

Ayrıca emeklileri bekleyen bir diğer güzel haber de bayram ikramiyesinin artması. Emekliler bayram ikramiyelerini nisan ayında alacak. Ancak kesin rakamlar henüz net değil. Söylentilere göre emeklilere bayram ikramiyesi 2 kattan fazla artacak.

İlk gelen bilgilere göre emeklilere bayram ikramiyesi Ramazan Bayramı öncesi 2500 TL olarak ödenecek. Böylece yılda toplam 5000 TL bayram ikramiyesi verilecektir. Bu ödeme Nisan ayında emeklilerin hesaplarına yatırılacaktır. Dolayısıyla emekliler bu gelişmeler nedeniyle Nisan ayında çifte kazanç bekleyebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler