1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR EYT'li Emeklilere 8500 TL bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı onayladı, bugün yarın yatırılacak!
SSK BAĞ-KUR EYT'li Emeklilere 8500 TL bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı onayladı, bugün yarın yatırılacak!

SSK BAĞ-KUR EYT'li Emeklilere 8500 TL bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı onayladı, bugün yarın yatırılacak!

Başkan emekliler için müjdeli haberi duyurdu. Milyonlarca emekli tatil destek ödemesi alacak. Cumhurbaşkanı bugün ödemeyi onayladı, yarın emeklilere 8 bin 500 TL ödeme yapılacak.Emeklilerin Nisan ayı ödemeleri yakından izleniyor. Hükümetin peş peşe yaptığı açıklamaların ardından Akbank'tan emeklilere müjdeli haber de geldi. Akbank emekli promosyon ücretlerini güncelledi.

A+A-

Başkan emekliler için müjdeli haberi duyurdu. Milyonlarca emekli tatil destek ödemesi alacak. Cumhurbaşkanı bugün ödemeyi onayladı, yarın emeklilere 8 bin 500 TL ödeme yapılacak.

Emeklilerin Nisan ayı ödemeleri yakından izleniyor. Hükümetin peş peşe yaptığı açıklamaların ardından Akbank'tan emeklilere müjdeli haber de geldi. Akbank emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Milyonlarca emekli bayram öncesi çifte ödeme alma şansına sahip olacak. Ödemeler, SSK'dan, BAĞ-KUR'dan veya memuriyetten emekli olup olmadığına bakılmaksızın tüm emeklileri kapsamaktadır. Tek yapmaları gereken başvurmak. İşte güncellenen Akbank promosyon ücretleri ve başvuru koşulları:

16 milyona yakın emekli bankaların promosyon ücretlerini yakından takip ediyor. Nisan ayında emekli terfi ücretleri rekor seviyeye ulaşırken, zirveye ulaşan banka Akbank oldu. Emekli terfi yarışında yine yarışan bankalar arasında en yüksek terfi ücretini veren Akbank dikkatleri üzerine çekti. Bankalar arasındaki rekabette lider olan Akbank, bayram öncesi emeklilere promosyon ödemesini 8 bin 500 TL'ye yükseltti. Ayrıca SSK'dan, memuriyetten veya BAĞ-KUR'dan emekli olsun başvuru yapan tüm emekliler Akbank'ın promosyon fırsatlarından yararlanabilecek. İşte Nisan ayı için güncellenen Akbank promosyon ücretleri ve başvuru koşulları:

AKBANK NİSAN TANITIM ÜCRETLERİ

Bankalar, 2023 yılı Nisan ayı itibarıyla emeklilere sundukları promosyon ücretlerini güncelledi. Milyonlarca emekli için promosyon ödemelerinde artış yapılmasına rağmen 3 yıllık sözleşme şartı değişmedi. En yüksek promosyon ücreti veren bankalardan biri olan Akbank, yeni promosyon tutarlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Maaşlarını Akbank'a devrederek müşteri olan emekliler net 7.000 TL promosyon ücreti alabiliyor. Bu imkan emekli SSK, memur veya BAĞ-KUR mensupları için de geçerlidir. Ayrıca Akbank, emekli müşterilerine 1.500 TL chip para hediye ediyor. Böylece Akbank'ın Nisan ayında emeklilere ödediği toplam tutar 8 bin 500 TL oldu.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI

Akbank tüm emeklilerine promosyon fırsatı sunmakla birlikte promosyon ödemesi için şartlar bulunmaktadır. 7.500 TL ve üzeri kazanan emekliler, maaşlarını bankaya havale ederek ve 3 yıllık taahhütlü sözleşme imzalayarak bu imkandan yararlanabiliyor. 3 yıl maaşını Akbank'tan alan emekliler net 7 bin TL terfi alacak. 1.500 TL chip para fırsatından yararlanmak isteyen emeklilerin Akbank kredi kartı başvurusu yapması gerekiyor. Başvurusu onaylanan emekliler, herhangi bir alışveriş yapmadan çifte ödül alabilecek.

Akbank, emekli promosyonları için son başvuru tarihini de değiştirdi. Emekliler için son başvuru tarihi 30 Nisan 2023'tür. Bu tarihten önce maaşını havale eden emekliler bayram öncesi Akbank'ın promosyon fırsatından yararlanabilirler. Ayrıca tatil kredisi ihtiyacı olan emekliler de Akbank'a düşük faizli kredi başvurusunda bulunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.