1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR EYT'li Emekli maaş zammı oranları netleti! Cumhurbaşkanı rekor maz mjdesini duyurdu! Yüzde 45'ten açılıyor!
SSK BAĞ-KUR EYT'li Emekli maaş zammı oranları netleti! Cumhurbaşkanı rekor maz mjdesini duyurdu! Yüzde 45'ten açılıyor!

SSK BAĞ-KUR EYT'li Emekli maaş zammı oranları netleti! Cumhurbaşkanı rekor maz mjdesini duyurdu! Yüzde 45'ten açılıyor!

Emekliyi sevindirecek müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce açıkladı. Zam oranları ile ilgili yeni haber geldi. En düşük emekli maaşına büyük zam gelirken emekli maaş zammı oranları da rekora koştu. SSK Bağkur memur emeklisi ve EYT emeklisi 15 milyona yakın vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek her açıklamayı dört gözle bekliyor.

A+A-

Emekliyi sevindirecek müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce açıkladı. Zam oranları ile ilgili yeni haber geldi. En düşük emekli maaşına büyük zam gelirken emekli maaş zammı oranları da rekora koştu.

SSK Bağkur memur emeklisi ve EYT emeklisi 15 milyona yakın vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek her açıklamayı dört gözle bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde deprem bölgelerini ziyaret ediyor. Bugün de Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaş zammı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın gündeminde yine emekliye zam vardı. Hem en düşük emekli maaşı hem de 7.500 TL ve üstü maaş alan emekli için zam haberi duyuruldu. Cumhurbaşkanının bu açıklamaları 15 milyon emeklinin yüzünü güldürecek. 28 Mayıs öncesi emeklilere müjdeli haberler peş peşe geliyor. Tüm emeklileri kapsayan zam duyurusuyla ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emekli maaşı zammı ve emekli bayram ikramiyesi Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Yaklaşan 28 Mayıs seçimleri öncesinde de milyonlarca vatandaş hükümetten gelecek her açıklamayı dört gözle bekliyor. Seçimlere hazırlığına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Malatya’daydı. Emeklilerin maaşları ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi emekli zammı müjdesini de duyurdu. Şu anda ilgili bakanlıkların harıl harıl emekli maaş zammı üzerinde çalıştıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında tüm emeklilerin refah düzeyinin iyileştirilmesi için gerekenleri yapacaklarını dile getirdi.

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerden hemen sonra Müjdeli haberi vermeyi planladıklarını da dile getirdi. Peki, 15 milyon emeklinin maaşı nasıl değişecek? Emekliye ne kadar zam geliyor?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞ ZAMMI MÜJDESİ

28 Mayıs seçimleri öncesi miting yapmayacağını ve deprem bölgelerini ziyaret edeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerine devam ediyor. Kahramanmaraş ve Hatay'ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı ise Malatya oldu. Burada vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle emeklilere büyük müjdeleri vardı. Milyonlarca emeklinin refah düzeyinin arttırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Erdoğan aynı zamanda Temmuz ayında yapılacak maaş zammı için ilgili bakanlıklara da talimatların verildiğini söyledi.

Hem en düşük emekli maaşına zam müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de 7.500 TL ve üstü maaş alan emekliler için büyük zam haberini duyurdu. Emeklilerin yüzü Temmuz ayında gülecek çünkü en düşük emekli maaşı da artacak 7500 TL üstü maaş alan emeklilere de büyük zam verilecek. Milyonlarca emeklinin beklediği zam kararı Nihayet geliyor Üstelik seçim öncesinde açıklanması bekleniyor.

EMEKLİ MAAŞLARINA NE KADAR ZAM GELECEK?

Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına kaç TL zam gelecek? Emekli maaş zammı ile ilgili çok önemli veriler de elde edildi. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından şu ana kadar 4 aylık enflasyon verisi açıklanmıştı. Ancak buna ek olarak emekli maaşlarına yapılacak olan zamlarla ilgili yeni tahminler de var. Uzmanlara göre emekli maaşlarına maaşa göre zam yapılacak. Bu zam oranları da %45'den başlayarak emekli maaşları eşitlenmeye çalışılacak.

En düşük emekli maaşı zammı ile ilgili de uzmanların bazı tahminleri var. Gündeme gelen ilk iddia ise en düşük emekli maaşının Temmuz ayından itibaren 10.000 TL'ye yükselmesi oldu. Yani yeni en düşük emekli maaşı Temmuz ayından itibaren en az 10.000 TL olacak. Bu durumda 7.500 TL ve üstü maaş alan emeklinin maaşlarının ise 12.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.