1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR Emeklilerine Müjde: Emeklilere Eylül Ayında Sevindirici Haber: 10 Bin TL'lik Ek Ödeme Geliyor!
SSK BAĞ-KUR Emeklilerine Müjde: Emeklilere Eylül Ayında Sevindirici Haber: 10 Bin TL'lik Ek Ödeme Geliyor!

SSK BAĞ-KUR Emeklilerine Müjde: Emeklilere Eylül Ayında Sevindirici Haber: 10 Bin TL'lik Ek Ödeme Geliyor!

Emeklilere Eylül Ayında Yapılacak Ek Ödemeler Merakla BekleniyorAğustos ayının sonuna gelinmesiyle birlikte, emeklilere Eylül ayına kadar yapılacak ek ödemeler merakla takip ediliyor. Emekli promosyon ödemeleri, 30 Ağustos'ta sona erecek ve şimdi gözler Eylül ayına çevrildi.

A+A-

Emeklilere Eylül Ayında Yapılacak Ek Ödemeler Merakla Bekleniyor
Ağustos ayının sonuna gelinmesiyle birlikte, emeklilere Eylül ayına kadar yapılacak ek ödemeler merakla takip ediliyor. Emekli promosyon ödemeleri, 30 Ağustos'ta sona erecek ve şimdi gözler Eylül ayına çevrildi.

Emekli maaşlarına yapılacak ek ödemeler, 1-5 Eylül tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar, emekliye yapılacak ödemeler için çalışmalarına başladı. Ancak henüz Eylül ayı promosyon kampanyaları belli değil. Emekliye en yüksek promosyon veren banka ise, kampanyaların açıklanması sonrasında netleşecek bir konu olarak karşımıza çıkacak.

Eylül Ayı Promosyon Ücretleri
Eylül ayı promosyon kampanyaları henüz açıklanmadı ve bankalar ağustos ayı promosyonlarını tamamlamayı bekliyor. Ancak tahminlere göre, emekliye Eylül ayında verilecek promosyon ücretleri daha yüksek olacak ve en az 10.000 TL'den başlayacak. Kampanyaların netleşmesiyle birlikte, emeklilerin ne kadar promosyon alacakları da belli olacak.

Güncel Emekli Promosyon Ücretleri

Türkiye'de emekliye verilen promosyon kampanyalarında en yüksek tutar İş Bankası tarafından sunuluyor. Banka 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapan emekliye 7500 TL'ye varan net promosyon sunuyor. Garanti BBVA bankası da aynı tutarda emekliye promosyon sunuyor.

Yapı Kredi Bankası ise 3 yıl boyunca emekli aylığını bankaya taşıyan ve almayı taahhüt eden emeklilere 7500 TL promosyon sunarken, bir yakınını bankaya davet eden müşterilere de kişi başı ek promosyon veriyor. AKBANK, Halkbank, ING Bank, Şekerbank, Finansbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emeklilere yönelik promosyon kampanyaları sunuyor ve bu kampanyaların detayları bankalara ve emekli müşterilere bağlı olarak değişebilir.

Bağlı olduğunuz bankaya giderek güncel promosyon tutarları hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Bu sayede güncel tutarı alma şansını sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.