1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR Emeklilerine ikili jesti! 29-30-31 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yatırılacak!
SSK BAĞ-KUR Emeklilerine ikili jesti! 29-30-31 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yatırılacak!

SSK BAĞ-KUR Emeklilerine ikili jesti! 29-30-31 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yatırılacak!

Emekliye 29-30-31 Mayıs’ta müthiş ödeme jesti geldi. İkili ödeme emeklinin tahsis numarasına göre yatıyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı talimatı ile milyonlarca emekliye 2’li ödeme geliyor. Ödeme tarihleri 29-30-31 Mayıs olarak açıklandı. SSK ve bağ-kur emeklisi başta olmak üzere tüm emekliler ödemeden faydalanabilecek. Ödeme için başvuru şartı bulunuyor. Emekliler, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayarak ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Toplam ödeme miktarı ise 32.500 TL’yi buluyor. Bayram öncesi emekliye ferahlatacak ek ödeme ve detaylar haberimizde…

Türkiye’deki emekliler için yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. Kurban Bayramı için artık sayılı günler kalırken emekli vatandaşların bayram öncesi masrafları cumhurbaşkanı talimatı ile Akbank tarafından karşılanacak. Emeklilere yönelik yeni bir paket hazırlayan Akbank, milyonlarca emekliyi davet etti Çifte ödeme fırsatı sunacağını duyurdu. 31 Mayıs’a kadar Akbank müşterisi olan emekliler, tam 32.500 TL’ye kadar ödeme fırsatı bulacak. Emekliye 2’li ödeme müjdesini duyuran Akbank’ın başvuru şartları ve ödeme tarihleri haberimizde…

EMEKLİLERE BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK SÜRPRİZ

SSK Bağ-kur ve 4C emeklisi için Akbank’tan bayram öncesi büyük sürpriz geldi. Yeni emekli paketi hazırlayan Akbank, emekli maaşını kendisine taşıyan tüm emekliler için hem promosyon hem de faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Akbank’ın emekli paketi için başvurular 29 30 3 1 Mayıs’a kadar devam ediyor. Süreyi kaçırmadan başvurusunu yapan emekliler, toplamda 32.500 TL’yi bulan ödemeden yararlanma imkanı elde ediyor.

AKBANK’TAN 17.500 TL’LİK PROMOSYON

Akbank, Türkiye’de özel bankacılık sektöründe Öncü isimlerden biri olmanın hakkını veriyor. Kurban bayramı öncesi emekliye Çifte ödeme sürprizi yapıyor. Emekli maaşını taşıyan ve üç yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emekliler Akbank’tan 15.000 TL ek koşulsuz promosyon alıyor. Ama bununla da bitmiyor. Bankanın kredi kartını kullanan emeklilere de 2500 TL hediye cip para veriliyor. Yani Akbank karşılıksız ve geri ödemesiz toplam 17.500 TL’yi emekli müşterilerine sünüyor.

BAYRAM ÖNCESİ 20.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Emekli müşterilerini bayram öncesi rahatlatmaya kararlı olan Akbank, aynı zamanda faizsiz kredi fırsatını da sağlıyor. Akbank’ın emeklilere yönelik kampanyası kapsamında mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği veriliyor. Bir anlamda emekliye bayram kredisi gibi gelecek olan faizsiz kredi kampanyasında geri ödeme altı ay vadeli oluyor.

BAŞVURULAR PRATİK VE HIZLI

29-30-31 Mayıs tarihleri arasında Akbank müşterisi olan tüm emekliler için devam eden kampanyalar bayram öncesi oldukça cazip Seçenekler haline dönüşüyor. Hala Akbank müşterisi olmadıysanız mobil uygulama üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığıyla hemen Akbanklı olabilirsiniz. Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükledikten sonra uygulama üzerinde bulunan müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayın ve müşteri olma formunu doldurun. Ardından da Akbank müşteri temsilcisi ile görüşerek yeni hesabınızı açın promosyon ve kredi desteğinden hızlı bir şekilde yararlanın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.