1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK BAĞ-KUR Emeklilerine 3’ü 1 Arada Ödeme yapılacak! Bayram Öncesi Hesaplarda Yatırılacak! İşte Detaylar...
SSK BAĞ-KUR Emeklilerine  3’ü 1 Arada Ödeme yapılacak! Bayram Öncesi Hesaplarda Yatırılacak! İşte Detaylar...

SSK BAĞ-KUR Emeklilerine 3’ü 1 Arada Ödeme yapılacak! Bayram Öncesi Hesaplarda Yatırılacak! İşte Detaylar...

Kurban Bayramı öncesi emekliler, bayram ikramiyesi, promosyon ödemesi ve maaşlarını alacaklar. EYT’liler için başvuru tarihine dikkat. Özellikle yeni emeklilik dilekçesi verecek olanlar mutlaka baksın. Başvuru yapmak için geç kalmazsanız, siz de 3’ü 1 arada ödeme şansına sahip olabilirsiniz. Kurban Bayramı öncesi emeklinin IBAN numarasına yatacak tüm ödemeleri sizler için Araştırdık.

A+A-

Kurban Bayramı öncesi emekliler, bayram ikramiyesi, promosyon ödemesi ve maaşlarını alacaklar. EYT’liler için başvuru tarihine dikkat. Özellikle yeni emeklilik dilekçesi verecek olanlar mutlaka baksın. Başvuru yapmak için geç kalmazsanız, siz de 3’ü 1 arada ödeme şansına sahip olabilirsiniz. Kurban Bayramı öncesi emeklinin IBAN numarasına yatacak tüm ödemeleri sizler için Araştırdık. Ödemelerin bazıları devlet tarafından yapılırken bazıları ise bankalar tarafından hesaplara aktarılacak. Emekliye üçü bir arada ödeme detayları haberimizde…

Kurban Bayramı öncesi emeklilere yapılacak üçlü ödeme formülü netleşti. Emekliler, bayram ikramiyesini, promosyon ödemesini ve Haziran maaşlarını aynı ay içinde alacaklar. Bu gelişmeler emekliler arasında büyük heyecan yaratırken, EYT’liler için de kritik uyarılar yapıldı.

BAYRAM İKRAMİYESİ VE PROMOSYON ÖDEMESİ DETAYLARI

Emekliler, Kurban Bayramı öncesi hesaplarına geçecek olan bayram ikramiyesini dört gözle bekliyor. Yapılan açıklamalara göre, bayram ikramiyeleri 15 Haziran öncesinde hesaplara yatacak. Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi 3.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca, emekliler 18.000 TL’ye kadar çıkabilen promosyon ödemeleri de alacaklar.

ÜÇLÜ ÖDEME FORMÜLÜ

Haziran ayında emekliler, maaşlarını, bayram ikramiyelerini ve promosyon ödemelerini bir arada alacaklar. Düzenli maaşını en düşük 10.000 TL’den alan emekliler için bu formül, toplamda 31.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Ancak promosyon ödemeleri bankadan bankaya ve maaşa göre değişiklik gösterebiliyor.

EYT’LİLERE VE YENİ EMEKLİ OLACAKLARA ÖZEL UYARILAR

EYT’lilerin bu üçlü ödeme formülünden yararlanabilmeleri için bayramın olduğu ayda aylık alıyor olmaları gerekiyor. Bunun için 31 Mayıs tarihine kadar aylık başvurusunda bulunmaları şart. Böylece, 1 Haziran itibarıyla emeklilikleri bağlanmış olan EYT’liler, bayram ikramiyesinden yararlanabilecekler. Haziran ayında başvuru yapanlar ise bayram ikramiyesini ancak bir sonraki yıl alabilecekler.

BAŞVURU VE ÖDEME SÜRECİ

EYT’liler, ikramiye şartlarına uygun tarihte aylık başvurusu yaparlarsa ve işlemleri bayram ikramiyesi ödeme tarihine kadar tamamlanmazsa, tüm işlemler tamamlandıktan sonra ikramiyelerini maaşlarıyla birlikte alabilecekler. Bu nedenle, EYT’lilerin başvuru sürecine dikkat etmeleri ve işlemlerini zamanında tamamlamaları önem arz ediyor.

Emekliler için bu üçlü ödeme formülü, Kurban Bayramı öncesinde önemli bir maddi destek sağlıyor. EYT’lilerin de bu fırsattan yararlanabilmeleri için başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerekiyor. Bu kritik bilgiler ışığında, emekliler ve EYT’liler planlarını yaparken dikkatli olmalı.

TEMMUZ ZAMMI ÖNCESİ BÜYÜK SÜRPRİZ

Emeklilere Temmuz ayında yapılacak maaş zammı için geri sayım devam ediyor. Bir yandan da kurban bayramından hemen önce verilecek olan bu ödemeler Temmuz ayı öncesi büyük bir sürpriz ve emekliler için önemli bir jest olacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu ödemelerden faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.