1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. SSK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emeklileri İçin müjdeli haber! 15000 TL Banka Hesabına Para Yatacağı Açıklandı
SSK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emeklileri İçin müjdeli haber! 15000 TL Banka Hesabına Para Yatacağı Açıklandı

SSK, Bağ-Kur Emekli Sandığı Emeklileri İçin müjdeli haber! 15000 TL Banka Hesabına Para Yatacağı Açıklandı

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklileri İçin 15000 TL Banka Hesabına Para Yatacağı Açıklandı. Son dakika kampanyasında emekli olan vatandaşlar 5 dakika arasında kredi sonucunu öğrenecekleri yeni emekli kredisi kampanyası ile acele ihtiyaçlarını giderecekler. Nakit isteyenler muayyen şartlara bakılırsa derhal netice alacak ve kredi kullanacaklar. Acil gereksinim kredisi kampanyasına katılacak

A+A-

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Emeklileri İçin 15000 TL Banka Hesabına Para Yatacağı Açıklandı. Son dakika kampanyasında emekli olan vatandaşlar 5 dakika arasında kredi sonucunu öğrenecekleri yeni emekli kredisi kampanyası ile acele ihtiyaçlarını giderecekler.

Nakit isteyenler muayyen şartlara bakılırsa derhal netice alacak ve kredi kullanacaklar. Acil gereksinim kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler 15.000 TL alabilmeleri için bazı şartları olması gerekiyor. Başvuru meydana getirecek olan kişilerin emekli maaşı müracaat yaptığı bankada olması gerekmektedir. Maaşınız şayet başka bankada ise aşağıdaki bankalardan tasdik almanız için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. 
Ziraat Bankası!

Emekli bankası olarak hizmet veren ziraat bankası SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için müracaat yapma imkanı sağlıyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üstünden alıyorsanız derhal başvurunuzu yaparak bu bankanın kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Ziraat Bankası yaptığı bütün kredi kampanyalarında son olarak dakika olarak hızlı ve anında netice veren bir bankadır. Başvuru yapacak olan emekli 15.000 TL kredi aldığında bu krediyi 36 ay vadeye kadar bölecektir.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri emekli maaşı hesabı üzerinden alacakları internet bankacılığı şifresi ile birlikte bu bankanın kredi kampanyasına mobil uygulamadan da katılabilir. Eğer ilk defa bankaya maaş taşıyacak biriyseniz derhal maaşınızı taşıdıktan sonrasında sadece 15.000 TL değil, 250.000 TL'ye kadar gereksinim ve borç kapatma kredisi, 750 TL emekli promosyonu ve 10.000 TL'ye kadar nakit ön ödeme limiti kullanabilirsiniz. 
Vakıfbank!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri eğer emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alıyorsa, bu aldıkları maaş ile istedikleri kampanyaya katılabileceklerdir. Emekli maaşı bu bankada olan kişiler bilhassa daha ilkin kredi alıp tertipli ödemeler yaptıysa bankadan mobil uygulamayı kullanarak da kredi alabilecektir. 15.000 TL'ye kadar gelir belgesiz emekli kredisi veren Vakıfbank, nakit gereksinim duyan kişilerin anında kredi onayı alabilmeleri için 7 gün 24 saat muamele yapmaktadır.

Emekli maaşınızı Vakıfbank'a taşıyarak da ek olarak emekli maaşınıza ek maaşınızın 15 katına kadar gereksinim kredisi alabileceksiniz. 15.000 TL kredi onayı alan kişiler 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.