1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. SSK, BAĞ-KUR 4A, 4B, 4C, Emeklisine Bayram Jesti! 31 Mayıs’a Kadar Başvuran Herkese 31.000 TL EK İkramiye Verilecek!
SSK, BAĞ-KUR 4A, 4B, 4C, Emeklisine Bayram Jesti! 31 Mayıs’a Kadar Başvuran Herkese 31.000 TL EK İkramiye Verilecek!

SSK, BAĞ-KUR 4A, 4B, 4C, Emeklisine Bayram Jesti! 31 Mayıs’a Kadar Başvuran Herkese 31.000 TL EK İkramiye Verilecek!

Son dakika! Emekliye son 1 gün uyarısı. 31 Mayıs 17.00’ye kadar başvuru yapan 4A 4B 4C emeklisine ek ikramiye var. İşte detaylar…

A+A-

Emekliler için son çağrı yapıldı. 4A 4B 4C emeklisine bayram sürprizi var. 31 Mayıs saat 17:00’ye kadar başvurusunu tamamlayan emeklilere 31.000 TL’lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. Sadece 24 saatlik süre kaldı. Emekli maaşı alanlar, tek sefere mahsus olarak karşılıksız ve geri ödemesiz ikramiye alabilecek. SSK BAĞ-KUR 4C emeklilerin tamamını kapsayan yeni teklif ve başvuru şartları haberimizde…

Kurban Bayramı öncesi emekliler için sürpriz bir teklif geldi. Albaraka Türk tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 31 Mayıs saat 17:00’ye kadar başvurusunu yapan emeklilere tek sefere mahsus 31.000 TL’lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. SSK Bağkur ve 4C emeklisinin tamamı ayrım olmadan ödeme alabilecek. Albaraka Türk yeni promosyon miktarları göz doldururken başvuru şartları da belli oldu. Peki emekli promosyon şartları neler? Albaraka Türk emekli promosyonu başvurusu nasıl yapılır?

ALBARAKA TÜRK’TEN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON TEKLİFİ

Kurban bayramı öncesinde milyonlarca emekliye Albaraka Türk Bankası tarafından yeni promosyon teklifi geldi. Emekli maaşını üç yıllığına bankaya taşıyan SSK Bağkur ve 4C emeklilerinin tamamına 16.000 TL net promosyon verilecek. Albaraka Türk güncel emekli maaş promosyonu kampanyası ile rekor da imza attı. Çünkü ek koşulsuz sadece üç yıllık taahhüt karşılığında en yüksek promosyon veren banka Albaraka Türk oldu. Ayrıca buna ek olarak bankanın emekliye yönelik başka kampanyaları da var.

BAYRAM ÖNCESİ FAİZSİZ EMEKLİ KREDİSİ

Albaraka Türk yeni müşterileri için bayram öncesi faizsiz emekli ihtiyaç kredisi de yapıyor. Bankanın yeni kampanyası kapsamında emekliler maaşlarını taşıdıktan sonra 15.000 TL’lik faizsiz ihtiyaç kredisi desteğinden faydalanabiliyor. Özellikle Kurban Bayramı’na özel düzenlenen bu yeni kampanya emeklinin nakit ihtiyaçlarını karşılaması için de önemli bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

EMEKLİYE TOPLAM 31.000 TL ÖDEME

Albaraka Türk, emekli maaşını taşıyan emekliler için promosyon fırsatı ve ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte toplam 31.000 TL’lik nakit destek ödemesi veriyor. Emekliler bu kampanyadan faydalanmak için bankanın mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden başvuru yapabiliyor. Ayrıca Albaraka Türk şubelerine TÇ kimlik kartınızla birlikte giderek de başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

Ancak emeklilerin kampanyaya dahil olmak için dikkat etmeleri gereken önemli bir detay var. En geç 31 Mayıs saat 17:00’ye kadar başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Başvurusunu 31 Mayıs’a kadar tamamlayan emekliler üç iş günü içinde ödemelerini alabiliyor. Albaraka Türk’ün yeni promosyon kampanyası emekli bayram ikramiyesi ile birleşince bütçeyi rahatlatacak bir kampanya olarak öne çıkıyor. Bu kampanyaya dahil olmak isteyenler vakit kaybetmeden başvurusunu yapsın bayram öncesi nakit destek ödemesi fırsatını yakalasın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.