1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. Son Dakika: Taşeron İşçilere Zam Geldi, Toplu Sözleşmeler İmzalandı…
Son Dakika: Taşeron İşçilere Zam Geldi, Toplu Sözleşmeler İmzalandı…

Son Dakika: Taşeron İşçilere Zam Geldi, Toplu Sözleşmeler İmzalandı…

Bozova belediyesi içerisinde yer alan ve Hür belediye iş sendikası tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan toplu sözleşmenin ardından taşeron işçiler için büyük müjde geldi. Adeta müjde üstüne müjdeler devam ediyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

A+A-

Bozova belediyesi içerisinde yer alan ve Hür belediye iş sendikası tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan toplu sözleşmenin ardından taşeron işçiler için büyük müjde geldi. Adeta müjde üstüne müjdeler devam ediyor. 

Konu ile alakalı olarak yer alan durumlar için açıklama yapan Hür Belediye iş sendikası başkanı Sinan Sir;“Bozova belediyemizde çalışan Taşeron işçilerimize yönelik olarak daha önce Belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında bugün Belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro ile birlikte tüm işçilerimizi yakından ilgilendiren sözleşmeye imza attık. Atılan imzalar öncelikle tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasın diliyorum.

İşçilere yönelik olarak yapılan artış ve diğer haklarını korunmasında başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Ziro’ya sendikam ve şahsım ve belediyede çalışan tüm taşeron işçileri adına teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir sözleşmeye imza atmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu güzel müjdeli haberi de tüm taşeron işçi kardeşlerimizle de paylaştık. İnşallah önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve diğer tüm belediye yetkilileri ile birlikte taşeron işçi kardeşlerimizle birlikte bir araya gelerek bu güzel müjdeli haberi bir daha kendilerine vermiş olacağız" sözlerini dile getirmiştir.

Maaşlar Bin TL Arttırıldı!

Bu konuya karşılık olarak ise Bozova Belediye Başkanı yardımcısı İlhan Ziro ise; ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda belediyemizde taşeron işçi olarak çalışan ve Hür Belediye İş sendikasına bağlı olan işçileri yakında ilgilendiren tüm işçilerimize belediyenin tüm imkanları kullanılarak bin lira gibi maaş artışına gidildi. Ayrıca diğer tüm haklarına da gerekli düzenlemeler yapılmıştır" sözleri ile konu hakkında düşüncelerini dile getirmiştir.

İlerleyen günlerde birçok taşeron olarak yer alan vatandaşların adına bu tarz müjdeli haberler gelecek gibi duruyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde toplu bir şekilde yapılan sözleşme imzalamasının ardından bu denli haberlerin geliyor olması hem maddi anlamda rahat etmelerine yardımcı oluyor. Hem de hak ettikleri verilmesi gereken hakların verilmesi ile büyük bir imkan sunulmuş oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum