1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Son Dakika: Show TV, Kurtlar Vadisi Kaos Hakkında Flaş Açıklamada Bulundu… Milyonlarca Kişi Bu Açıklamayı Bekliyordu…
Son Dakika: Show TV, Kurtlar Vadisi Kaos Hakkında Flaş Açıklamada Bulundu… Milyonlarca Kişi Bu Açıklamayı Bekliyordu…

Son Dakika: Show TV, Kurtlar Vadisi Kaos Hakkında Flaş Açıklamada Bulundu… Milyonlarca Kişi Bu Açıklamayı Bekliyordu…

Bir süredir tartışmalara konu olan Kurtlar Vadisi Kaos’un hangi kanalda oynayacağı merak konusuydu. Son zamanlarda ortaya atılan iddialarla Show TV’de oynayacağı söylenirken; Show TV cephesinden son dakika açıklaması geldi.

A+A-

Zamanında en çok izlenen diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi, neredeyse tüm bölümlerinde farklı bir konuyu işledi. Baş rol oyuncusu olan Polat Alemdar’ın etrafında gelişen olaylar; diğer oyuncuların da macera içinde olmasına sebep oluyordu.

Milyonlarca Kişi Bekliyordu!

Milyonlarca Kurtlar Vadisi sever tarafından resmi bir açıklama beklenirken; gelen açıklama herkesi şaşırttı. Kurtlar Vadisi Kaos, Show TV’de mi oynayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos ve Show TV ile süren görüşmelerin ardından Birsen Altundaş, resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Show Tv ve Kurtlar Vadisi Kaos’un herhangi bir anlaşma yapmadığını ve Show TV’nin yeni dizisinin Kırmızı Kamyon olduğunu ifade etti.

Şimdilik Necati Şaşmaz ve diğer oyuncular tarafından Show TV iddiası yalanlanırken; yapımcılardan resmi bir açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.