1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Son Dakika: Oturduğunuz Yerden Fibabanka ve Vakıfbank’tan 80 Bin TL Kredi Alabileceksiniz!
Son Dakika: Oturduğunuz Yerden Fibabanka ve Vakıfbank’tan 80 Bin TL Kredi Alabileceksiniz!

Son Dakika: Oturduğunuz Yerden Fibabanka ve Vakıfbank’tan 80 Bin TL Kredi Alabileceksiniz!

Nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi geldi! Fibabanka ve Vakıfbank üzerinden saniyeler içerisinde kredi alabileceksiniz…

A+A-

Nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi geldi! Fibabanka ve Vakıfbank üzerinden saniyeler içerisinde kredi alabileceksiniz…

Vatandaşların yüzünü güldüren kredi haberi geldi. Üst üste gelen tatil, düğün, eğitim masrafı derken birçok kişi borca girmekte. Bununla beraber kişiler Fibabanka ve Vakıfbank’ın sunduğu kredileri alarak sıkışık durumlarına son verebilirler. İki bankanın sunmuş olduğu anında kredi fırsatı ile istenilen miktarda krediyi çekebileceksiniz.

Vakıfbank’tan Yüz Güldüren Müjde

Vakıfbank, çok uzun senelerdir ülkemizde hizmet veren bir bankadır. Bu zamana kadar Vakıfbank, müşterilere güvenilir bir hizmet sunarak tutumu ile beraber birçok avantajlı kampanya sunmaktadır. Vatandaşlar hem araç satın alma, gayrimenkul satın alma ve daha birçok ihtiyaç için kredi imkanlarından Vakıfbank ile yararlanabilmektedirler. Üstelik Vakıfbank’ın sunduğu bu kredilerden yararlanmak için kolay birkaç adım ile kredi alabileceksiniz. Kredi almak için Vakıfbank mobil uygulama üzerinden giriş yaparak anında kredilere başvurabiliyorsunuz.

36 ay vade imkânı ile Vakıfbank’ın sunduğu kredilerden yararlanabileceksiniz. Yüksek faiz oranlarının dışında düşük bir faiz oranı sunan Vakıfbank %1,69 gibi oldukça düşük bir faiz oranı sunmaktadır. Vakıfbank şubelerine giderek Vakıfbank müşterisi olduğunuz zaman anında kredi avantajlarından yararlanabileceksiniz.

Fibabanka’dan Sevindiren Kredi Müjdesi

Fibabanka üzerinden ihtiyaç sahibi olan kişiler rahatlıkla 36 aya varan vade süresi ile geri ödeme yapabilecekler. Müşteriler rahat bir şekilde geri ödeme yaparak bu kredilerden yararlanabilecekler. Fibabanka yine yüksek faiz oranları dışında, düşük faizli bir oran sunarak %1,79 oranında bir faiz imkânı veriyor. Piyasaya göre oldukça düşük olan bu faiz oranı ile nakite sıkışan müşterilerin kurtarıcısı olmaktadır. Eğer sizde Fibabanka’nın bu kredilerinden yararlanmak isterseniz bankanın resmî sitesi üzerinden müşteri olarak krediye başvurabilirsiniz.

36 ay vade imkânı ile Fibabanka’nın sunduğu birçok kredi avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey Fibabanka şubelerine giderek veya resmi sitesi üzerinden müşteri olarak kredilere başvurmanızdır. Anlık olarak krediniz onaylanır ve takip eden süre içerisinde kredileriniz hesaba yatar. Fibabanka müşterisi olduğunuz zaman anında kredi avantajlarından ve daha birçok kredi çeşitlerinden yararlanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.