1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Son Dakika Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler yayınlandı! İşte ATV'nin yeni dizisi Bu Cihana Sığmazam'dan ilk görüntüler.
Son Dakika Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler yayınlandı! İşte ATV'nin yeni dizisi Bu Cihana Sığmazam'dan ilk görüntüler.

Son Dakika Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler yayınlandı! İşte ATV'nin yeni dizisi Bu Cihana Sığmazam'dan ilk görüntüler.

Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam merakla benlenmeye başlandı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinden ilk kareler geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir kararla yayından kaldırılmasının ardından Oktay Kaynarca, yapımcılığa el attı...

A+A-

Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam merakla benlenmeye başlandı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinden ilk kareler geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir kararla yayından kaldırılmasının ardından Oktay Kaynarca, yapımcılığa el attı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimlerini tamamladı ve geçtiğimiz gün sete çıktı.

Hayranlarının merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler de geldi. Dizinin setinden gelen kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte diziden kareler;

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Ebru Özkan (Leyla),Pelin Akil (Firuze), Işıl Yücesoy (Gülendam), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) eşlik edecek.

12wwweee.webp1489.jpg12222227.webp12777777.webp1233344444.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.